Kamerával rögzítették az emberek millióit felháborító jelenetet, amint egy tinédzser srác egy halálra rémült kutyát behajít a vízbe egy szikla pereméről, jó néhány méter magasságból.

A Cornwall területén, Falmouth városában dolgozó rendőrök azt mondták, hogy próbálják kideríteni a fiatal srác személyazonosságát, aki a rövid felvételen látható, amin a kutyust, ami feltehetően egy spániel, nemes egyszerűséggel bevágja a vízbe és ezen barátjával együtt igen jól szórakoznak.

A szerencsétlen állat kétségbeesetten kapálózik egészen addig, míg nagy csattanással bele nem érkezik a vízbe, mindeközben a háttérben a fiatalok kacagása hallható.

Az állat ezt követően elindul a part felé, bár az a videóból nem derül ki egyértelműen, hogy ki is jutott-e, de szerencsére igen…

„Tudomásunk van az esetről, ami a bejelentés szerint Falmouth területén történt. Ez állatkínzásnak minősül. Az állatot azóta leellenőriztük, hogy jól van-e és szerencsére semmi baja. Az ügyben ettől függetlenül nyomozás indult, viszont nagyra értékelnénk, ha mindenki megértené, hogy igyekszünk békés úton pontot tenni a történet végére.” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője.       Forrás

FACEBOOK CSOPORTUNK

You May Also Like

Négy ember is eszméletét vesztette a Ryanair Budapestről Nagy-Britanniába tartó járatán

Az egyik a járaton utazó utas azt nyilatkozta, hogy a repülőút maga…

Acélrácsot kellett felszerelni az egyik angliai gyorsétteremben a pultra, annyira eldurvult a helyzet

A KFC gyorsétteremlánc egyik éttermében a csirkés finomságokat mostantól már egy fémkerítés…

Vádat emeltek a feltételezett tettes ellen a londoni magyar lány gyilkosságának ügyében

Kettős gyilkossággal vádolták meg a feltételezett elkövetőt, aki minden bizonnyal felelősségre vonható…

Ilyen volt a nadrág nélküli metrózás világnapja Londonban 2020-ban képekben

Ahogy minden évben, 2020-ban is eljött, hisz természetesen nem maradhatott ki, a…