Rohamosan nő a POOOLSE segítségével pénzt keresők, megtakarításukat / tőkéjüket növelők száma Angliában és Magyarországon is 1

Szeretnénk megosztani minden érdeklődővel néhány friss infót a POOOLSE-ról, ami egy kiváló megtakarítási, pénzkereseti lehetőség lehet minden ember számára ezzel a díjnyertes magyar cég által kínált szolgáltatás segítségével, illetve a már regisztrált felhasználóknak is van néhány újabb hasznos infó.

Rohamosan nő a POOOLSE segítségével pénzt keresők, megtakarításukat / tőkéjüket növelők száma Angliában és Magyarországon is 3

A POOOLSE-ról még Karácsony előtt írtunk, bemutatva, hogy a hagyományos pénzpiacokon elérhető termékekhez képest hogyan tehetünk szert sokkal magasabb hozamra, úgy hogy nem kell megtanulni hozzá kereskedni, a tőzsdéhez, árfolyamokhoz érteni, mert ezt egy szakemberekből álló gárda elvégzi helyettünk, mindenkinek a betolt tőkéjével egyszerre, a saját maguk által forgatott tőkével egyként kezelve.

Emlékeztetőként: a POOOLSE pénzügyi szempontból a hasznunkra lehet, rendkívül hatékonyan gyarapíthatjuk vele a “félretett pénzünket”, például gyorsabban összegyűjthetjük a megvenni szándékozott ingatlanunk, autónk önerejét, a meglévő hitelünk visszafizetéséhez szükséges pénzt, gyűjthetünk gyermekeink részére és saját pénzünket is hatékonyabban fialtathatjuk akár havi kisebb összegben – jelentősen növelve annak vásárlóerejét, megvédve pénzünket az infláció okozta elértéktelenedéstől.

Lényegében te befizeted az általad megforgatni kívánt összeget, és egy profi csapat, kereskedik vele helyetted egészen addig, amíg a befizetett összeg háromszorosát el nem érik számodra, és minden nap láthatod a napi eredményt, és az összeg jóvá is íródik a számládon.

Cikkünk óta 2023. december 31. napjával bezárólag lezárult a POOOLSE első teljes naptári negyedéve, amely során az Ügyfelek részére valamivel több, mint 28%-os hozamot termelt az eszköz 3 hónap leforgása alatt. Gyönyörű teljesítmény a jelentős emelkedés előtt álló, az említett periódusban még leginkább oldalazó crypto piacon. További részleteket az előző cikkünkben itt találsz.

Rohamosan nő a POOOLSE segítségével pénzt keresők, megtakarításukat / tőkéjüket növelők száma Angliában és Magyarországon is 4

Izgalommal tekinthetünk az előttünk álló évekre, amelyek során jelentős értéknövekedésre, hozamokra számíthatnak a crypto eszközök szerelemesei – a POOOLSE felhasználók ebből biztosan nem maradnak ki, s ehhez nem szükséges crypto tudás, pénzpiaci ismeret. A fejlesztők úgy alkották meg a POOOLSE-t, hogy azt bárki, aki némi szabad tőkével rendelkezik élvezhesse az automatizált kereskedések eredményeként.

Az angliai magyarok már igen szép számban használjátok a POOOLSE-t – a UK pedig a második helyen áll az immár 62 országból álló felhasználótömeg között -, viszont jó néhány felhasználónál azt látjuk, hogy a regisztrációig eljutottak, de a használat megkezdése még nem történt meg.

Ha bárhol a regisztrálás vagy a befizetés menetében elakadtatok, bátran írjatok nekünk (e-mail cím: mr.jozsa@gmail.com), illetve időpontot is tudtok foglalni szerkesztőségünknél, és élőben segítünk Nektek minden lépésben, amelyekkel esetleg gondotok van, és válaszolunk kérdéseitekre.

Aki a fenti hozamadatot látva kedvet kapott a használat elkezdéséhez, az alábbi lépések után máris dolgoztathatja a POOOLSE-t pénzügyi és életminőség javító céljai elérése érdekében – időpontot természetesen Ti is tudtok foglalni a fenti e-mail címen, hogy megismerjétek részleteiben a POOOLSE-t, segítséget kapjatok az elinduláshoz:

A lényeg tehát, hogy regisztrálsz Binance-en, és a Pooolse-on, és a Pooolse fiókodon keresztül indítod az online vásárlást, ami a Binance fiókodba fog átvinni, ahol USDT-ben kell fizetned (egy 50 USDT-s nft megvásárlása esetén 55 USDT-t), tehát a Binance számládra kell feltölteni pénzt és átváltani USDT-re.

A POOOLSE használatát a POOOLSE-on belül a regisztráció után a Marketplace menüpont alatt indított NFT vásárlással tudjuk megkezdeni (javasoljuk a sok 50 USDT értékű NFT vásárlását mintsem egy darab nagyobb összegűét), a vásárlás fedezetét (megvásárolni kívánt NFT-k összértéke + 10% vásárlási jutalék) a Binance-en kell USDT-ben biztosítanunk.

Fontos érteni azt is, hogy minden felhasználó a tőkéjéhez mérten minden nap ugyanannyi százalék hasznot realizál (+ az ajánlások után járó bónusz), de értelemszerűen, aki összesen pl. 5000 USDT értékben vásárolt NFT-ket (mindegy milyen címletekben), az naponta 10x annyit fog keresni, mint aki 500 USDT értékben vásárolt. Szerencsére, ha elégedettek vagyunk a hozammal, bármikor növelhetjük a megvásárolt NFT-k számát illetve összértékét.

Az eredeti, hosszabb cikket, még több részlettel, adattal pedig IDE KATTINTVA olvashatjátok. 

A fenti cikk nem minősül befektetési tanácsadásnak, mert sem a HungliaOnline, sem annak tulajdonosai, üzemeltetője, a cikk írója nem adnak befektetési tanácsot, nem minősülnek befektetési tanácsadóknak. A kriptó befektetés jelenleg magas kockázatú befektetésnek számít, bármilyen befektetési döntés előtt végezd el a befektetési lehetőségre vonatkozó saját kutatásod, kockázatelemzésed és kizárólag azok alapján eszközölj bármilyen befektetési döntést és befektetést. A POOOLSE használatából eredő esetleges károdért, veszteségeidért sem a HungliaOnline, sem annak tulajdonosai, üzemeltetői és jelen cikk írója nem tehetők felelőssé!

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után