Kiváló megtakarítási, pénzkereseti lehetőség az angliai magyaroknak is egy díjnyertes magyar fejlesztés segítségével 1

Egy magyar cég által fejlesztett pénzügyi szolgáltatás válik rohamosan egyre ismertebbé 2023 szeptembere óta, amely megtakarítási lehetőséget nyújt mindenkinek, aki a félretett pénzére magasabb hozamot szeretne kapni, mint amit a bankok ajánlanak a betétekre vagy amekkora hozammal kecsegtetnek a (bonyolult, működésükben kevésbé átlátható, s hozamban sem feltétlenül látványos eredményeket produkáló) hagyományos pénzügyi eszközök.

Kiváló megtakarítási, pénzkereseti lehetőség az angliai magyaroknak is egy díjnyertes magyar fejlesztés segítségével 3

A cikkben szereplő eszköz kiválóan használható például az életminőségünket javító beruházások – mint például: ingatlan – vagy autóvásárlás – önerejének rövidebb időn belüli előteremtését. Segítségével gyorsabban visszafizethetjük hiteleinket vagy gyermekeink számára történő, akár kis összegű, rendszeres havi megtakarításaink fialtatásában is számíthatunk rá.

S nem mehetünk el szó nélkül a magas infláció miatti terheink, pénzünk elértéktelenedése mellett sem. Mivel ez az eszköz jelentősen magasabb hozamot állított elő eddigi élete során, mint bármely ország aktuális inflációja, kijelenthetjük, hogy nem csak pénzünk vásárló értékének megtartására alkalmas, hanem használatával több terméket és szolgáltatást vásárolhatunk meg a későbbiekben.

Alábbi cikkünk erről a kétszeres díjnyertes magyar fejlesztésről szól, amelynek használata mindenféle technikai ismeret nélkül is lehetséges. A fejlesztés neve: POOOLSE – amely mindenkinek készült!

A megtakarítás időtartama ezen szolgáltatás használatánál lehet rövidtáv, középtáv és hosszútáv is, ez teljes mértékben a mi preferenciánktól függ.

A POOOLSE a még viszonylag újnak számító kriptó piacon működik – és akinek ez a szó ijesztő azt szeretnénk megnyugtatni, mert a fejlesztők úgy alkották meg az eszközt, hogy sem a kriptókhoz nem kell értenie a felhasználóknak, sem a pénzügyi piacokhoz.

Az alábbi cikkben bemutatjuk a POOOLSE létrehozását, elismeréseit, a (passzív) pénzkereset lehetőségét, ismeretségeink és akár Ügyfélkapcsolataink bevonási lehetőségeit – influenszereknek: hogyan növeld a követőid számát a POOOLSE-zal.

Díjakat nyert magyar fejlesztés – szakmai elismerések

A POOOLSE-t magyar fejlesztők fejlesztették több, mint 20 éves részvény és 6 évnyi kriptó kereskedési tapasztalataikat felhasználva. Céljuk ezzel az volt, hogy mindenki részesülhessen a kiemelkedő kriptó hozamokból akkor is, ha a felhasználónak semmilyen (szak)ismerete nincs a kriptókról, azok kereskedéséről.

Az automatizált kereskedési programba nem csak a versenytárs eszközök hasznos és jól működő funkcióit építették be, de további, az Ügyfelek pénzét védő működési mechanizmusokkal tették még biztonságosabbá annak kriptó piaci kereskedési tevékenységét.

A 2023. szeptemberben tartott dubai Crypto Expon mind a POOOLSE alapját jelentő Tradensea kereskedőrobotot (algoritmust), mind a POOOLSE-t is díjazta a szakma:

  • A Tradensea robot a Leginnovatívabb Kriptó Projekt
  • A POOOLSE pedig a Legtranszparensebb Projekt díjat kapták, és valamennyi projekt közül a POOOLSE-t választották meg az Év Kriptó Projektjének.

Ezeken felül a legnagyobb kriptó bróker cég, a Binance tüntette ki a POOOLSE-t a hivatalos Binance Bróker Partner minősítéssel – egy tavaly év végére vonatkozóan elérhető adat szerint ezt a minősítést az egész világon mindösszesen 221 cég használhatja. Mind büszkék lehetünk honfitársaink projektjének sikerére! Sőt most a segítségükkel pénzt is kereshetünk!

Hogyan tudom használni a POOOLSE-t?

A POOOLSE használatának nincs díja. Mindössze 3 regisztrációra van szükségünk az elinduláshoz:

A POOOLSE-ban NFT-ket (non-fungible token – nem-helyettesíthető token) kell vásárolnunk ahhoz, hogy az eszköz érzékelje a pénzünk elhelyezését – a legkisebb NFT 50, míg a legnagyobb 10,000 dollár értékben vásárolható meg.

Ezeknek a virtuális tokeneknek a megvásárlásával pedig annak a jogát vásároljuk meg, hogy a cég a kereskedőalgoritmus segítségével a megvásárolt tokenek összértékének 3-szorosáig fizet nekünk minden nap a napi kereskedésekből a tokenek összértékével arányosan. Tehát ha pl. 1000 dollárért vásároltunk NFT-ket, akkor addig jönnek a napi kifizetések, amíg összesen 3000 dollár kifizetésre nem kerül. Ha 2000 dollárért vásároltunk, akkor 6000 dollárig, és értelemszerűen a napi jóváírások kétszer akkorák.

A HAVI hozam az elmúlt hónapokban 7-20% között mozgott, de ez lehet több és kevesebb is.

Kiváló megtakarítási, pénzkereseti lehetőség az angliai magyaroknak is egy díjnyertes magyar fejlesztés segítségével 4

Ha megvagyunk a fenti 3 regisztrációval, akkor a Binance számlánkon kell elhelyeznünk USDT-t, amely az amerikai dollár, az USD kriptó megfelelője. Ezt egy online fizetéssel / átváltással tudjuk elintézni. Ezzel fogunk fizetni az NFT-kért a POOOLSE fiókunk felületén. A Binance regisztráció mellett nincs szükség a hagyományos értelemben vett számla technikai megnyitására, azt automatikusan megnyitja nekünk a Binance az USDT megvásárlásakor. Tehát a Binance regisztráció után el is kezdhetjük az USDT megvásárlását.

Mivel az NFT vásárlás során – a POOOLSE által alkalmazott – 10%-os jutalékot kell fizetnünk (tehát ha például 1,000 dollárért szeretnél NFT-t vásárolni, akkor annak 10%-kal növelt értékét, azaz 1,100 dollárt kell elhelyezni a Binance számládon), figyeljünk feltétlenül arra, hogy 10%-kal több USDT-t vásároljunk, mint amennyi az NFT teljes értéke, amit meg akarunk venni.

A lényeg tehát, hogy regisztrálsz Binance-en, és a Pooolse-on, és a Pooolse fiókodon keresztül indítod az online vásárlást, ami a Binance fiókodba fog átvinni, ahol USDT-ben kell fizetned (egy 50 USDT-s nft megvásárlása esetén 55 USDT-t), tehát a Binance számládra kell feltölteni pénzt és átváltani USDT-re.

A regisztrációk és az USDT vásárlás folyamatát nagyon jól szemléltetik az alábbi videók:

A vásárlást pedig a POOOLSE walletünkben a Marketplace menüpontból indíthatjuk – bármekkora összegben is vásároltok NFT-t, azt a kamatos kamat szabály minél hatékonyabb kihasználása érdekében 50 dolláros NFT-kből javasoljuk megtenni. Tehát ha például 3,000 dollárért szándékozol NFT-t vásárolni, akkor azt 60 darab 50 USDT értékű NFT vásárlással látjuk érdemesnek eszközölni. Persze nem kötelező csak ajánlott.

Hogyan működik a POOOLSE?

A POOOLSE célja , hogy óvatos kereskedési stratégiákkal, de a lehető legrövidebb időn belül megháromszorozza a pénzünket – innen a POOOLSE jelmondata: your crypto tipppler.

A POOOLSE 7/24/365-ben kereskedik a felhasználók pénzeszközével, egyetlen poolként kezelve, de 3 különböző részre osztva, amelyek különböző kereskedési stratégiák mentén kereskednek.

A pénzeszközök egy közös poolként történő kezelése azt eredményezi, hogy kivétel nélkül minden felhasználóra ugyanakkora napi hozamszázalék vonatkozik, s az ezzel, tőkearányosan számolt bónuszt naponta írja nekünk jóvá a POOOLSE a POOOLSE walletünkben. Tehát nem különbözteti meg a cég a kisebb és nagyobb tőkét elhelyező felhasználóit. Mindenki tőkearányosan ugyanannyi %-ot keres naponta.

A felhasználóknak semmilyen paramétert nem kell megadniuk a POOOLSE részére, az eszköz az aktuális piaci szentimenthez igazított kereskedési stratégia mentén dolgozik. Nincs benne emberi érzelem, vélemény, megérzés, csak tűpontos, gyors, a kereskedési stratégiának megfelelő végrehajtás vétel és eladás oldalon egyaránt. A robotot profi szakemberek állítják be, az pedig szupergyorsan reagálva a piac eseményeire végrehajtja az instrukciókat.

A POOOLSE egészen addig kereskedik a pénzünkkel, amíg az aktuálisan futó NFT-nk értékét megháromszorozza, illetve több NFT vásárlása esetén: amíg valamennyi értékét megháromszorozza (egyenként egymás után).

A walletünkben lévő NFT-k közül mindig csak egy NFT fut, annak értékét háromszorozza a POOOLSE, de ehhez minden megvásárolt NFT ellenértékét használja, tehát nincs elfekvő, várakozó pénz az NFT-k mögött.

A bónuszok felhasználásáról cikkünk későbbi részében írunk.

Tetszik a POOOLSE? Ajánld másnak is, keress ezzel is bónuszokat

A fejlesztők annak érdekében, hogy jutalmazzák (és motiválják) a POOOLSE ajánlását és elterjedését, egy kiváló ösztönző rendszert, egy ajánlói, ún. Affiliate Programot alkottak meg.

Az Affiliate Program keretében az alattunk lévő 5 szint után a POOOLSE a saját hozamából visszaoszt nekünk legfeljebb 15%-ot – függően attól, hogy mekkora értékben birtoklunk NFT-ket -, ráadásul a saját referral kódunkkal regisztrálók után a vásárlási jutalék 50%-át (egész pontosan a megvásárolt NFT-k értékének 5%-át) azonnali / instant bónuszként fizeti ki nekünk a POOOLSE bónusz formájában néhány másodpercen belül.

Kiváló megtakarítási, pénzkereseti lehetőség az angliai magyaroknak is egy díjnyertes magyar fejlesztés segítségével 5

A nagy baráti, ismerősi hálózattal rendelkezőknek, influencereknek tehát érdemes a minél több szintből történő napi bónusz realizálás érdekében minél nagyobb értékben NFT-t vásárolni – de ahogy említettük cikkünk korábbi részében, javaslunk inkább sok 50 dolláros NFT-t vásárolni, mint egy nagyobb értékűt a „kamatos kamat” elv kihasználása érdekében. De az Affiliate Program kiemelkedő addicionális jövedelmet biztosíthat hálózatépítőknek, széles Ügyfélkörrel rendelkezőknek (a teljesség igénye nélkül: pénzügyi vagy biztosításközvetítőknek, privát bankároknak, ingatlanközvetítőknek, egyéb forgalmazóknak; lényegében olyanoknak, akik mindennapjaik során sok emberrel teremtenek kapcsolatot).

BÓNUSZOK

A POOOLSE által megtermelt napi bruttó (totál) hozam 60%-át minden nap megkapják a felhasználók tőkearányosan, bónuszok formájában – amelyek POOOLSE walletjeikben kerülnek jóváírásra -, ezek „töltik” a futó NFT-t.

A napi bruttó (totál) hozam 40%-a a fejlesztő céget illeti, ebből tudnak nekünk további bónuszokat fizetni.

Beszéltünk egy POOOLSE felhasználóval, aki szinte a kezdetektől, október elejétől használja az eszközt, neki átlagosan naponta 0,33% hozamot termel a POOOLSE (ez már a nettó, részére kifizetett hozam hozamszázaléka).

Kiváló megtakarítási, pénzkereseti lehetőség az angliai magyaroknak is egy díjnyertes magyar fejlesztés segítségével 6

Nézzük meg, mit tudunk kezdeni a felhalmozott bónuszainkkal:
  • További NFT vásárlás – használd ki a „kamatos kamat” lehetőségét

Bónuszainkból a „kamatos kamat” elv kihasználása érdekében újabb NFT-ket vásárolhatunk, azaz az eredeti tőkénkből termelt hozamot (bónuszt) tőkeként használjuk tovább, így gyorsítva az aktuálisan futó NFT értékének megháromszorozási folyamatát, amely magasabb napi bónuszt eredményezhet, ezáltal szintén gyorsítva az újrabefektethető legkisebb rendelkezésre álló szabad bónusz összeg elérését.

A legkisebb kumulált bónuszösszeg, amelyet visszaforgathatunk NFT-kbe 55 dollár – ez tartalmazza a legkisebb megvásárolható 50 dolláros NFT értékét és a vásárlás 10%-os, POOOLSE felé fizetendő jutalékot. A bónuszból történő NFT vásárlást a Marketplace menüpontban néhány kattintással alig 1-2 perc alatt kivitelezhetjük.

NFT-inknél pedig érdemes nem módosítani az „automatikus megújítás” alapbeállításon: egy NFT automatikusan megújításra kerül a POOOLSE által, ha

  • Nem módosítunk az „automatikus megújítás” (auto renewal) engedélyezésén;
  • Megháromszorozódik az NFT-nk értéke és closed státuszt kap;
  • Van elérhető, szabad bónusz egyenlegünk a walletünkben, amelynek összege legalább a lejáró NFT-nk névértéke + 10% vásárlási jutalék.

Az egy felhasználó által birtokolható NFT-k darabszámára, azok összegére vonatkozóan nincs felső korlát megszabva!

  • Várakozó egyenleg – ne hagyjuk pihenni pénzünket

Dönthetünk úgy is, hogy a naponta jóváírt bónuszokkal nem csinálunk semmit, megvárjuk amíg megháromszorozódnak az NFT-ink, s annak végén döntünk majd az újrabefektetésről, kivonásról.

A nem termelő pénzünk addig is sajnos veszít értékéből.

  • Pénzkivonás – élvezzük megtakarításunk hasznát

A POOOLSE-ból a felhasználók tetszőleges összegben és ütemben vehetik ki felgyülemlett bónuszaikat a Withdraw menüpontban – annyi megjegyzéssel, hogy a legkisebb kivehető összeg 50 USDT ( = 50 USD). Ellentétben számos „versenytárssal”, a POOOLSE-nál a pénzkivéthez nincs szükség a cég engedélyére, egyenlegünktől függően akár minden nap és napon belül is több alkalommal vonhatunk ki pénzt, amely néhány másodperc alatt kerül Binance számlánkra vissza. Ennek oka, hogy valós kereskedések zajlanak a POOOLSE-ban, a megtermelt hozam valós, realizált hozam. A POOOLSE által végrehajtott tranzakciókat walletünk főoldalán – a Legtranszparensebb Projekt díjjal összhangban – nyomon követhetjük, az utolsó 12 tranzakciót publikálják a fejlesztők – biztonsági okokból – 1 perces késleltetéssel.

A lehető leghatékonyabb pénzkivonási folyamat érdekében figyelembe kell venni annak költségét, amely jelenleg 1% + 5 USDT a kivét összegére vetítve.

Hogyan kérhetek segítséget, kinek tehetem fel kérdéseimet?

Cikkünkhöz mellékeljük a Q&A dokumentumot, amelyben rengeteg hasznos információt találhatsz.

Egyelőre a POOOLSE-ba befizetést csak Binance fiókon keresztül lehetséges eszközölni, ezért kell oda is regisztrálni, de a cég már dolgozik alternatív megoldásokon a folyamat egyszerűsítésére. A Nagy-Britanniából regisztrálóknak jelenleg szükséges egy nem-UK cím, amelyet valamilyen dokumentummal (érvényben lévő lakcímkártya, bármilyen számlakivonat, erkölcsi bizonyítvány, fegyverviselési engedély, ingatlan adás-vételi szerződés, stb. igazolni tudnak. Ez csak a regisztrációnál szükséges, utána a tranzakció végrehajtására már számos opció áll rendelkezésre.

Kiváló megtakarítási, pénzkereseti lehetőség az angliai magyaroknak is egy díjnyertes magyar fejlesztés segítségével 7

Ha van olyan kérdésetek, amelyre nem találtok ezekben az anyagokban és a cikkben sem választ, írjatok bátran és igyekszünk minél gyorsabban válaszolni, illetve ha jelzitek felénk az érdeklődéseteket emailben, akár egy teams-es online meeting keretein belül is átbeszélhetjük a részleteket: mr.jozsa@gmail.com

Bízunk benne, hogy Te is használni fogod a POOOLSE-t, regisztrálj az alábbi linkeken:

POOOLSE: https://app.pooolse.com/join/3634

BINANCE:  https://www.binance.com/en/activity/referral-entry/CPA?ref=CPA_00SN9NTRM9

A fenti cikk nem minősül befektetési tanácsadásnak, mert sem a HungliaOnline, sem annak tulajdonosai, üzemeltetője, a cikk írója nem adnak befektetési tanácsot, nem minősülnek befektetési tanácsadóknak. A kriptó befektetés jelenleg magas kockázatú befektetésnek számít, bármilyen befektetési döntés előtt végezd el a befektetési lehetőségre vonatkozó saját kutatásod, kockázatelemzésed és kizárólag azok alapján eszközölj bármilyen befektetési döntést és befektetést. A POOOLSE használatából eredő esetleges károdért, veszteségeidért sem a HungliaOnline, sem annak tulajdonosai, üzemeltetői és jelen cikk írója nem tehetők felelőssé!

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után