Újabb megdöbbentő részletek láttak napvilágot az András herceg körüli botrány kapcsán 1

Az András herceg elleni újabb szexuális zaklatással kapcsolatos vádak miatt igen nagy a valószínűsége annak, hogy végleg szertefoszlottak a visszatéréshez fűződő reményei.

Újabb megdöbbentő részletek láttak napvilágot az András herceg körüli botrány kapcsán 3

A nemrégiben napvilágot látott amerikai bírósági dokumentumokban az áll, hogy York hercege orgiákban vett részt kiskorú lányokkal Jeffrey Epstein karibi térségben lévő magánszigetén. A régóta fennálló vádak, miszerint egy nő melleit fogdosta, és szexuálisan bántalmazta Virginia Giuffre-t, amikor ő még csak 17 éves volt, most újra szárnyra kaptak a 2017-es bírósági ügyből származó iratok nyilvánosságra hozatala után.

A király állítólag most végleg úgy döntött, hogy Andrást kizárja a királyi családdal közös bármilyen nyilvános jellegű megjelenésekből. Erzsébet királynő idején született döntés arról, hogy kisebbik fiát eltiltják minden hivatalos szerepléstől.

A jelentések azt sugallják, hogy a trónra lépése után Károly megpróbálta előmozdítani azt a tervet, hogy kilakoltassa Andrást a 10 hálószobás Windsori királyi lakosztályból. András – aki hevesen tagadja a jogsértésekkel kapcsolatos vádakat – állítólag visszautasította bátyja kérését, hogy Frogmore Cottage-ba költözzön, ahol Harry herceg és Meghan Markle élt, mielőtt az Egyesült Államokba költöztek volna.

Újabb megdöbbentő részletek láttak napvilágot az András herceg körüli botrány kapcsán 4

Míg a 63 éves férfi tavaly Károly koronázásán jelen volt, mostanra még ritkábbá vált, hogy nyilvánosan mutatkozna a királyi család többi tagjával. A Daily Mail értesülése szerint egyes bennfentesek azt állítják, az új Epstein-papírok nagyban megkönnyítik Károly azon tervét, hogy András herceget végleg eltiltsák mindenfajta közszerepléstől.

Egy nem hivatalos forrás azt mondta az újságnak: „Amikor testvére nyilvános szerepvállalásáról van szó a továbbiakban, nos, ebben a tekintetben nincs visszaút. Mindig is megvolt az a megállapodás, hogy András részt vehet magán és családi jellegű eseményeken, ahhoz ugyanis joga van. De nem ez a helyzet a nyilvános vagy hivatalos eseményekkel. És ebben már nem is lesz változás.”

András herceg neve több mint 70-szer szerepel az eddig nyilvánosságra hozott dokumentumok első részletében, több tucat más nagy híresség nevével együtt. Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy a pedofil milliárdos azt mondta neki, hogy „adjon meg a hercegnek, mindent amit kér”, amikor meglátogatta szigetét, a Little Saint James-t.

Újabb megdöbbentő részletek láttak napvilágot az András herceg körüli botrány kapcsán 5

A dokumentumokban az áll, hogy „kiskorú korában három különböző helyen kényszerítették szexuális kapcsolatra a herceggel”. Ezután állítólag arra is megkérték, hogy „tegyen jelentést a szexuális zaklatás részleteiről”. Andrew 2022-ben végül 12 millió fontot fizetett ki Giuffre-nek.

Az újonnan nyilvánosságra hozott dokumentumokban Giuffre rágalmazás miatt beperelte Ghislaine Maxwellt, Andrew és Epstein barátját, aki lányokat keresett a néhai milliárdos kérésére. Az ügyben Giuffre javára döntött a bíróság, bár ez nem jelenti azt, hogy a dokumentumokban szereplő összes állítás bebizonyosodott.

Epstein 2019-ben halt meg, miközben börtönben volt szexuális emberkereskedelem miatt és a tárgyalást várta. A 62 éves Ghislaine Maxwell egy amerikai börtönben van, és a 2021-ben kiszabott 20 éves börtönbüntetését tölti.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után