Rendkívül hasznos, új pénzügyi szolgáltatás az Egyesült Királyságban élő magyaroknak - Suits Me 1

Az élet bonyolult útvesztőiben navigálsz az Egyesült Királyságban? Pénzügyi kihívásoktól a kulturális alkalmazkodásig, értjük, hogy az út nem mindig könnyű.

Rendkívül hasznos, új pénzügyi szolgáltatás az Egyesült Királyságban élő magyaroknak - Suits Me 3

A Suits Me 2015 óta támogatja a magyar bevándorlókat. Valójában a brit állampolgárokon kívül a magyarok a legnépszerűbb nemzetiség a Suits Me fiókok számára.

Kutatásaink azt mutatták, hogy a jobb lehetőségek és magasabb életszínvonal után kutatva, magyar ügyfeleink számos pénzügyi kihívással találkoztak, amikor az Egyesült Királyságba érkeztek. Az egyenlőtlenségektől a nyelvi akadályokig ezek az akadályok jelentősen befolyásolták kezdeti pénzügyi jólétüket és integrációjukat az Egyesült Királyságba.

Az egyik fő pénzügyi kihívás, amellyel ügyfeleink szembesülnek az Egyesült Királyságban, az az egyenlőtlenségek körül forog. Sok ügyfelünk elhagyta Magyarországot jobban fizető állások és jobb életkörülmények reményében. Azonban megérkezésük után gyakran alacsonyan képzett vagy képzetlen munkalehetőségekért versenyeztek, melyek alacsony béreket kínáltak az Egyesült Királyságban élő költségekhez képest. Ez még inkább releváns a jelenlegi megélhetési válságban. Ez a jövedelmek és költségek közötti egyensúlyhiány pénzügyi nyomást eredményezhet, megnehezítve ügyfeleink számára a legalapvetőbb szükségleteik kielégítését, nemhogy a jövőre való megtakarítást vagy a hazai családok támogatását. A fiókunk egyik legértékesebb jellemzője az általunk kínált korlátlan cashback-program, ahol a cashback-t a Suits Me kártya használatával számos kiskereskedőnél lehet megszerezni. A mindennapi vásárlásokért kapott cashback, amikor a költségvetések szűkösek, valóságos támogatási forrás volt ügyfeleink számára.

Kutatásaink és megértésünk azt is mutatta, hogy a nyelvi és kulturális akadályok súlyosbítják a magyar bevándorlók által az Egyesült Királyságban tapasztalt pénzügyi kihívásokat. Habár néhány bevándorlónak lehet alapvető angoltudása, a szakértelmi szintek változóak, és sokan küzdenek azért, hogy hatékonyan kommunikáljanak mindennapi helyzetekben, különösen pénzügyekkel és bankügyletekkel kapcsolatos ügyekben. A korlátozott nyelvi készségek gátolhatják képességüket a lényeges pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférésben, a bonyolult pénzügyi termékek megértésében, vagy a bürokratikus folyamatok navigálásában, például bankfiók nyitásában vagy lakhatás biztosításában. A Suits Me-nek számos magyarul beszélő ügyfélszolgálati tanácsadója van, és az összes kommunikáció, beleértve az e-maileket és az SMS-eket, valamint az online fiókportált is elérhető magyarul. Emellett a pénzügyi normák és gyakorlatok kulturális különbségei tovább bonyolíthatják a dolgokat, ahogy ügyfeleink alkalmazkodnak egy új pénzügyi tájhoz, amelyet ismeretlen szabályozások és elvárások formáltak. A Suits Me egyszerűen tartja a dolgokat, beleértve a fiók megnyitását és a mobilalkalmazásunk funkcióinak használatát is.

Egy másik kihívást, amelyet kutatásaink kiemeltek, a jogi és adminisztratív akadályok jelentettek jelentős akadályokat magyar ügyfeleink pénzügyi jólétének. Annak ellenére, hogy az EU jogai szerint joguk van a munkához és az Egyesült Királyságban való tartózkodáshoz, magyar ügyfeleink nehézségekkel szembesültek a szükséges dokumentumok beszerzésében, például a nemzeti biztosítási számok vagy tartózkodási engedélyek megszerzésében, hogy főáramú bankoknál nyissanak számlát. Egy bankfiókhoz való hozzáférés főáramú bankoknál jelentős kihívást jelentett, mivel általában 3 éves lakcímet igényeltek. Megfelelő dokumentáció nélkül ügyfeleink hasznosnak találták a Suits Me ajánlatát, ahol online, percek alatt nyithattak számlát, és nem volt szükség igazolt lakcímkére. Egy számla kezelésére, amely lehetőséget nyújt a szálláshoz, a közművekhez és az Egyesült Királyságba való integrálódáshoz.

Ezen pénzügyi kihívások kombinációja arra ösztönözte a Suits Me-t, hogy az egyik leggyorsabban növekvő számlaszolgáltatóvá váljon a magyarok számára az Egyesült Királyságban. A számla megnyitásának egyszerűsége, valamint az egyszerű használat, a jutalmak szabványosítása alátámasztja a növekedést. A célzott támogatás a nyelvi akadályok megszüntetésén keresztül, az ügyfelek számára korlátlan cashback kínálásával, valamint a legnépszerűbb márkák kedvezményeivel megváltoztatta ügyfeleink véleményét. Olyan számlák elérhetők, amelyek minden szükséges funkciót tartalmaznak a pénzük kezeléséhez, beleértve a Gyors Kifizetéseket, a Direkt Befizetéseket, Állandó Rendelés, az Nemzetközi Átutalásokat, valamint egy Ingyenes Érintésmentes Bankkártyát, amelyet első osztályú postán keresztül szállítanak. Sok magyar ügyfelünk már több éve él az Egyesült Királyságban, és nem állnak azok előtt az kezdeti problémák, amelyekkel először érkeztek az Egyesült Királyságba. Azonban a közösségben való szájról szájra terjedő hírnév miatt egyre több magyar ügyfél nyit számlát a Suits Me-nél, hogy élvezze a rugalmasságot és a kontrollt.

A Suits Me elkötelezett azon strukturális akadályok kezelése mellett, amelyek megakadályozzák a migránsok pénzügyi beilleszkedését és gazdasági integrációját. Fő kezdeményezéseink közé tartozik:

  • Biztosítani, hogy magyar ügyfeleinkkel magyarul kommunikálhassunk,
  • Akadályok eltávolítása a pályázatokhoz és azonosítók használata ügyfeleink részéről,
  • Testreszabott támogató szolgáltatások biztosítása annak érdekében, hogy segítsük magyar ügyfeleinket az Egyesült Királyság pénzügyi rendszerének bonyolultságainak navigálásában.

Egy utolsó pont az, hogy elősegítsük a pénzügyi megerősödést és vállalkozói szellemet a magyar ügyfelek között. A Suits Me hozzájárult a gazdasági egyenlőtlenségek enyhítéséhez és lehetőségeket teremtett a gazdasági önfenntartás eléréséhez. A “Money Makers” egy olyan program, amely lehetővé teszi elégedett ügyfeleinknek, hogy ajánlják minket társaiknak, és jutalékot keressenek ezzel. Sok ügyfelünk jó kiegészítő jövedelmet szerezhet ebből a programból, és egy számlával, erőforrásokkal és támogató hálózatokkal felszerelve sikerült legyőzniük a pénzügyi kihívásokat, felépíteniük a rezilienciát, és pozitívan hozzájárulniuk az Egyesült Királyság gazdaságához és társadalmához.

A magyar bevándorlók az Egyesült Királyságban számos pénzügyi kihívással szembesülnek, amelyeket gazdasági egyenlőtlenségek, nyelvi akadályok és adminisztratív akadályok okoznak. A Suits Me továbbra is támogatja a közösséget, és biztosítja, hogy magyar bevándorló ügyfeleink lehetőséget kapjanak a prosperálásra és a sikerre az Egyesült Királyságban.

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után