Rács mögött az angliai magyar, lányokat futtató bűnbanda, de csak £400 a pénzbüntetés 1

Egy magyar szexkereskedéssel foglalkozó banda, akiket egy „The Snake” néven ismert férfi vezetett, közel 300,000 fontot kaszált az áldozataik nyomorúságának köszönhetően, amelyből kevesebb, mint 400 fontot kell csak visszafizetniük.

678319-germany-prostitution-finance-economy-sex-files
ez a kép csak illusztráció

Az 5 főből álló banda 250 nőt csempészett az országba, akiknek a szolgáltatásait üzletek ablakain és telefonfülkéken hirdették. Londonban és Peterborough-ban működtettek bordélyházakat, amellyel összesen 292,492,95 font haszonhoz jutottak.

Az egyik lányt „tárgyként” adták el, hogy visszafizessenek egy adósságot Blaganak — más néven „The Snake”-nek —, aki a saját szexrabszolgájaként használta az áldozatot, és arra kényszerítette őt, hogy elnézze a kliensei perverz szeszélyeit. A nőnek végül sikerült megszöknie Blaga karmaiból, és egyenesen az Ilfordi rendőrkapitányságra ment, ahol nagy nehezen kinyögte azt a pár szót, amit angolul tudott — „prostitúció” és „Magyarország”.

bunbanda

Annak ellenére, hogy százezreket kerestek — Kovács Csaba (32), Burai Jenő (30), Zoltai Mónika (41), Blaga Zsolt (38) és Milankovics Ernő (53) —, kevesebb mint 400 fontot fizettetnek velük vissza, sőt, hármójuk mindössze 1-1 fontot. A bíróságon kiderült, hogyan segített Blaga Milankovicsnak nőket toborozni a bűnbarlangjába, és hogyan szervezték meg az utaztatásukat.

Blaga rabszolgája különösen sérült háttérrel rendelkezik, gondozásra szorul. A gyerekét pedig elvették tőle, hogy örökbe adják, miután a gyerek apját gyilkosság miatt letartóztatták. A nő beleszeretett Buraiba, aki viszont arra kényszerítette őt, hogy a szex iparban dolgozzon úgy Magyarországon, mint Ausztriában, mielőtt az Egyesült Királyságba szállították.

Arra kényszerítették, hogy több mint 10 férfit szolgáljon ki naponta és olyan romlott, züllött szolgáltatásokat ajánljon fel nekik, amelyeket a többi lány nem is vállalt, mert nem tudták elviselni. Később, Burai „eladta” őt Blagának, hogy kiegyenlítsen egy tartozást. Ettől kezdve, a nőt arra kényszerítették, hogy egy bordélyban dolgozzon Forest Gate-ben, a Church Roadon, ahol a férfi megerőszakolta és bántalmazta őt — derült ki a bíróságon.

Blagát bűnösnek találták két rendbeli erőszak miatt, ill. két rendbeli bűnrészességért emberek szállításában az Egyesült Királyság területére szexuális kizsákmányolás céljából, ill. azért, mert több rendben vett részt szexuális kizsákmányolás céljából emberkereskedelemben az Egyesült Királyság területén. Ezen kívül, szintén bűnösnek találták három rendbeli haszonszerzés céljából történő prostitúció irányításának vádjával. A bírósági tárgyalások és meghallgatások a Southwark Crown Courton történtek.

Burai bevallotta, hogy kétszer szállította a nőt, ill. azt, hogy irányította őt a prostitúcióban. Blaga két prostituáltat ellenőrzött, és része volt a Peterborough-i bordély működtetésében a Star Roadon. Zoltai volt Milankovics üzletének „másik keze” — gondoskodott az ügyletekről, beszedte a pénzt, vezette a könyvelést és a telefonokat intézte.

Milankovics és Zoltai, mindketten bűnösnek vallották magukat két rendbeli szexuális kizsákmányolási célzatú emberkereskedelemben való bűnrészességben, ill. egy rendbeli nyereség érdekében való, 2011 és 2014 között történő prostitúció ellenőrzésének vádjában.

Milankovicsot hat év és nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. A három gyerekes Zoltait, akinek 18 bordélyház működtetésében volt része, négy év börtönre ítélték. Burai, aki elismerte a bántalmazott partnere két rendbeli szállítását, ill. egy rendbeli prostitúció ellenőrzését nyereség céljából, hat évet és nyolc hónapot kapott a rácsok mögött.

Blagát 14 évre ítélték, miután az esküdtek bűnösnek találták őt három rendbeli szexuális kizsákmányolás céljából történő emberkereskedelem, két rendbeli emberkereskedelemben való bűnrészesség miatt az Egyesült Királyság területén, ill. két rendbeli, nyereség szerzés céljából történő prostitúció ellenőrzése miatt. Ezen kívül, két rendbeli erőszak elkövetése miatt is bűnösnek bizonyult.

Kovács, aki az üzlet Peterborough-i ágában vett részt, öt évnyi börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek bizonyult két rendbeli, a szigetországba történő emberkereskedelemben való részvétel miatt, egy rendbeli, az ország területén történő emberkereskedelem, ill. egy rendbeli nyereség céljából történő prostitúció irányítása miatt.

Mennyi pénzbüntetést kell fizetniük a bűnösöknek az emberkereskedelem való bűnrészességükért?

Kovácsnak, aki 90,570 fontot keresett az üzletből, ill. Zoltainak, aki 78,360-at, mindössze, 1 fontot kellett visszafizetnie, ugyanis, nincs tényleges vagyonuk. A visszafizetésre egy nap áll rendelkezésükre, különben egy nappal tovább maradnak börtönben. Burainak, aki 36,000 font nyereséget szerzett az üzletből, szintén 1 fontnyi büntetést kell visszafizetnie, amelyre 28 nap áll a rendelkezésére. Ugyanis, arra vár, hogy pénzt küldjenek a számlájára a munkahelyéről.

Blagának, aki 80,400 font nyereséget kovácsolt magának az üzletből, 20 fontnyi büntetést kell visszafizetnie 28 nap alatt, különben, további napokkal bővülhet a börtönben töltött napjainak a száma. Milankovics 7,162 fontot nyert a szállításokon, akinek mindezért 350 fontot kell visszafizetnie 28 napon belül, különben, további hét napra börtönbe zárják.   Forrás: www.dailymail.co.uk

[fblike]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után