Összevertek két fiatal nőt egy londoni buszon, mert nem voltak hajlandók parancsra csókolózni egymással 1

Az egyik áldozat elmesélte, hogy mi is történt a ki nem provokált, felháborító támadás során, amikor egy csapat férfi az éjszakai buszon, hazafelé menet körbe vette őket Észak-Londonban.

A mindössze 28 esztendős, légi utaskísérőként dolgozó Melania Geymonat és barátnője Chris, csurom véresek voltak a támadás után, ami valósággal sokkolta őket. Az incidens május 30-án történt és úgy kezdődött, hogy az őket körülálló férfi banda arra kérte őket, hogy csókolózzanak az ő szórakoztatásuk kedvéért.

Összevertek két fiatal nőt egy londoni buszon, mert nem voltak hajlandók parancsra csókolózni egymással 3

A fiatal nő és a támadást vele együtt elszenvedő párja a támadást „soviniszta és homofób erőszaknak” titulálták.

„Épp randizni voltunk Chrisszel és onnan mentünk hazafelé. Felszálltunk a buszra, felmentünk a felső szintre, és leültünk legelőre. Valószínűleg láthattak bennünket csókolózni vagy valami, mert ezek a férfiak utánunk jöttek és követtek bennünket az emeletre.” – mesélte Melania.

Azt is elmondta, hogy arra nem emlékszik pontosan, hogy a négy férfiből álló csoport már a buszon volt, amikor ők felszálltak, vagy velük együtt szálltak fel. Annyi azonban biztos, hogy miután ők leültek, a banda elkezdett egyre bunkóbban viselkedni, majd követelőzni kezdtek, hogy csókolózzanak, hogy a srácok élvezhessék a jelenetet. Kigúnyolták őket, hogy leszbikusok, és mindenféle szexuális pozitúrákról magyaráztak nekik.

„Senki más nem volt a buszon csak ők meg mi. Megpróbáltam azzal oldani a feszültséget, hogy elkezdtem viccelődni. Azt reméltem ez majd lenyugtatja őket és odébb állnak. Chris még azt is eljátszotta, hogy rosszul van, de ezek csak folytatták és tovább piszkáltak bennünket. Aprópénzt kezdtek hozzánk dobálni, és egyre jobban rápörögtek arra, hogy nekünk csókolóznunk kell.”

„A következő kép, hogy Chris már ott volt a busz közepén és dulakodnak. Azonnal odarohantam én is hirtelen felindulásból, és láttam, hogy az arca már vérzik és hárman verik. A következő pillanatban már engem is ütöttek. Megszédültem részben a saját vérem látványától és hátra estem. Nem tudom, hogy elájultam-e vagy sem.”

Elmondták, hogy amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, mind a ketten csurom véresek voltak, a cuccaikat pedig elvették és elvitték. A lány elmondása szerint azóta sem tudott még munkába állni, és attól tart, hogy az orra eltört. A rendőrség vizsgálja az ügyet és nyomozást indított az incidens kapcsán.

„Belefáradtam már abba, hogy valamiféle szexuális tárgyként tekintsenek rám az emberek és attól, hogy ezek a szituációk szinte mindennaposak. Meg attól is, hogy a melegeket rendszeresen megverik, csak… azért mert. Minden nap verbális zaklatásnak vagyunk kitéve, és folyamatos velünk szemben a soviniszta, homofób agresszió, ha meg ki mersz állni magadért, akkor ilyen szarságok történnek.” – zárta mondandóját Melania.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után