Több, mint 70 tűzoltó küzd a lángokkal London északi részén, Enfield területén, ugyanis egy ipartelepen az összes raklap lángra kapott, és hatalmas méretű tűz keletkezett.

fire1b

A hatalmas tűzben több, mint 10 autó is teljesen kiégett, ugyanis a lángok akkora méreteket öltöttek, hogy a szomszédos parkolót is beborították. A lángok a North London Pallets telephelyén csaptak fel délelőtt 10 körül, Enfield-ben. A környező épületekből az embereket azonnal kimenekítették, így személyi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős. Több ezer raklap égett ki a teljes telephellyel együtt, ezen kívül összesen 25 autót rongáltak meg a több tízméteres lángok a szomszéd parkolóban, melyek közül 11 teljesen kiégett.

A 10:15-kor a helyszínre érkező tűzoltók a Lea folyóból kezdték el szivattyúzni a vizet, miközben az egyre terjedő tüzet próbálták megfékezni a East Duck Lees Lane irányából. Néhányan, akik szerencsések voltak és még időben odaértek, arrébb tudtak állni autóikkal mielőtt a lángnyelvek elnyelték volna őket.

Cars

Shady Moustafa, aki a környéken dolgozik azt nyilatkozta, hogy a hőség még a tűztől biztonságos távolságban állva is hihetetlen volt. A rendőrség az összes környező utat lezárta, és minden eszközzel segítettek a 70 tűzoltónak a lángok terjedésének megakadályozásában.

fire1d

A lángok több tíz méter magasra felcsaptak, és sűrű fekete füstfelhőbe borították az egész környéket. A tűz akkora volt, hogy a 32km-re lévő Canary Wharf területéről is látni lehetett.

_84396405_84396341

_84396411_84396410

A Mollison Road-ot mindkét irányból lezárták a Lee Valley Road és a Jeffreys Road között a TfL jelentése szerint. A legutolsó jelentés szerint délután 2 órára a tüzet sikerült megfékezni, és a hős londoni lánglovagok már teljesen urai a helyzetnek.

Facebook csoportunk  már 6,100 fős. Gyere te is!

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/enfield-fire-smoke-visible-from-canary-wharf-as-huge-blaze-breaks-out-in-north-london-10404009.html