Óriási szerencséje volt ennek a biciklisnek Londonban 1

Elképesztő mázlija volt egy biciklisnek, miután egy parkoló autóból rányitották az ajtót, és egy londoni fekete taxi elé zuhant az út közepére. A taxis hihetetlen gyors reflexein és a szerencsén múlott csak, hogy nem lett belőle végzetes baleset.

A baleset, ami végül iszonyat szerencsésen alakult, hétfő este történt, amint az a képernyő bal alsó sarkában is jól látszik. A férfi mostantól elmondhatja magáról, hogy tényleg csak centiken múlt az élete.

A taxisofőr később elmesélte, hogy a férfi rendben van, csak a lábát ütötte be egy kicsit. Még egy italra is elhívta a taxist, hiszen ez a minimum, azok után, hogy gyakorlatilag az ő reakcióideje miatt van még mindig életben.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 6,900 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: youtube

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után