Ömleni kezdett a vér az egyik utasból a Wizz Air egyik budapesti járatán - kényszerleszállást kellett végrehajtani 1

A hírek szerint muszáj volt megszakítania az útját a Wizz Air Budapestről Abu-Dzabiba tartó csütörtök délutáni járatának. A gép pilótája azt követően döntött a kényszerleszállás mellett, hogy a fedélzeten tartózkodó orvosok sem tudták elállítani az egyik utas vérzését.

Ömleni kezdett a vér az egyik utasból a Wizz Air egyik budapesti járatán - kényszerleszállást kellett végrehajtani 3

A repülőgép az utasok elmondása alapján mintegy 40 perc késéssel szállt fel a ferihegyi repülőtérről. Nem sokkal a felszállás után azonban egy nő egyszer csak rosszul lett a gépen. Úgy tudni először elvesztette az eszméletét, majd kicsivel később erősen vérezni kezdett.

A Wizz Air által közzétett jelentésben az áll, hogy a személyzet és két, a fedélzeten tartózkodó orvos azonnal a hölgy segítségére sietett, amikor látták, hogy baj van. A vérzést azonban még így sem sikerült elállítani.

A Wizz Air munkatársai úgy ítélték meg, hogy a járat átirányítására van szükség, hogy az utas mielőbb kórházi ellátásban részesülhessen, így a nemzetközi szabványnak megfelelő sürgősségi jelzést adták le. Ezt követően a gép landolt az Esenboğa Nemzetközi Repülőtéren.

Ankarában már a mentők várták a hölgyet, akit azonnal kórházba szállítottak. Elkísérték hozzátartozói is, akikkel eredetileg szilveszterezni utazott volna Abu-Dzabiba.

Az erőteljes vérzést állítólag az okozta, hogy felszakadt a műtéti hege, amit pár héttel korábban szerzett. A repülőgép végül durván 4 óra késéssel érkezett meg Abu-Dzabiba.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után