Omladozó, nyomornegyedre emlékeztető tákolmányt adott bérbe egy nő Londonban 1

Majdnem 250 000 fontos bírságra ítélték az a főbérlőt, aki mocskos és omladozó házat adott ki bérbe illegálisan kelet-Londonban.

Omladozó, nyomornegyedre emlékeztető tákolmányt adott bérbe egy nő Londonban 3

Zoofshan Maliknak 235 ezer fontot kell majd kifizetnie büntetésként, miután bűnösnek találták az egyik ingatlanának illegális bérbeadásáért. A „ház” olyan állapotban van, hogy többen a riói nyomornegyedekhez hasonlították.

Omladozó, nyomornegyedre emlékeztető tákolmányt adott bérbe egy nő Londonban 4

Barking kerület hatóságai akkor figyeltek fel az esetre, amikor egy névtelen bejelentést kaptak a házhoz hozzáápített, több mint 10 méter hosszú bővítményről. A benne található 4 lakás mind „mocskos és élhetetlen állapotban” van. A nő a cégén, az Emerson Knight Estates Ltd.-n keresztül hirdette őket.

Laila Butt, a helyi hatóságok kabinetjének tagja, aki a közösség biztonságáért felel, a riói nyomornegyedek bádogvárosaihoz hasonlította a házat. „Az illegális kiterjesztése a területnek, és a lakások is simán beleillettek volna az ottani környezetbe. Az erőfeszítéseinknek hála az épületet lerombolták, így senkinek nem kell ezután ilyen körülmények között élnie. Ami még szörnyűbbé teszi az egészet, hogy köze volt az ingatlanügynökségekhez – ismerte a törvényeket, és szándékosan kihasználta azokat, akiknek amúgy is nehezére esett rendes albérletet találni megfizethető áron.”

Nem ez az első ilyen eset, sajnos nagyon sokan laknak Londonban embertelen körülmények közt. Volt olyan is, hogy 3 kis lakásba 55 embert zsúfoltak be.

Omladozó, nyomornegyedre emlékeztető tákolmányt adott bérbe egy nő Londonban 5

A 47 éves nőnek, aki Upney Lane-ben lakik, Barkingban, 222 000 fontos bírságot kell befizetnie három hónapon belül, vagy akár két év börtönbüntetés is várhat rá. Ezen felül 2000 fontot kell fizetnie a telek illegális megnagyobbításáért, szintén három hónapos határidővel, vagy plusz harminc napot kell majd börtönben töltenie – és a per 11,649 fontos költségét is neki kell állnia.     Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után