ryanair szendvics

A légitársaságok repülőjáratain felszolgált ételek soha nem arról voltak híresek, hogy egy Michelin csillagos étteremben is megállnák a helyüket, a fapadosokon meg ez talán még kevésbé elvárható… NA, de azért van egy határ, ami alá nem megyünk… vagy nincs!?

ryanair szendvics

Szendvicseket, chipseket, italokat, azért általában, ha a normál méretnél kisebb verzióban is de egy megszokott, elfogadható minőségben szoktak nyújtani. Amit viszont a Ryanair egyik járatán hoztak az egyik utasnak sonkás szendvics gyanánt, azt valószínűleg senki se hinné el, hogy úgy nézett ki, ha nem látja a saját szemével. Épp ezért lássa hát mindenki a róla készült képet a saját szemével, és nevessen, sírjon, vagy kommenteljen valami vicceset. 😀

A hölgynek ugyanis sonkás szendvics gyanánt a képen látható csodálatos kompozíciót alkották, ami tulajdonképp nem más, mint két száraz kenyér (természetesen vaj nélkül) között pont annyi sonka, vagy valami bacon-nek látszó dolog, amennyi akkor is kevés lenne, ha kétszer annyi lenne.

Olyan szendvicset kapott egy nő a Ryanair járatán, hogy „besz**sz” 2

Nem volt se paradicsom, se saláta, se uborka, se majonéz se ketchup se semmi, ami egy kicsit is szendvicshez hasonlóbbá tette volna ezt a „nagyszerű” uzsit.

Az áráról ne is beszéljünk, ugyanis a hölgynek 5,50 eurót (4,71 font) kellett fizetnie hogy ilyen felejthetetlen élményben lehessen része.

A nő ezt követően elküldte a fotót barátjának, Liz Nugent -nek, aki egyébként író, és aki ezt követően twitteren csak annyit írt, hogy nem biztos abban, hogy ez az étel megegyezik azzal, mint amilyennek reklámozzák.

„A vajat biztos extra költségért teszik csak bele.”

„Nem tudom eldönteni mi a durvább, az hogy semmi sincs benne, se vaj se saláta se semmi, vagy az, hogy azt az egy szelet bacon-t is kettétépték és úgy próbálták betakarni vele a kenyeret….” – ilyen és ehhez hasonló vicces reakciók árasztották el a komment szekciót a kép láttán. Ti mit gondoltok erről?

A Metro.co.uk kapcsolatba lépett a Ryanairrel, hogy van-e bármi hozzáfűznivalójuk…       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után