rush common copy.jpg

Egy felajzott nagymama feltehetően minden idők legidősebb nőjévé vált a szexuális bűncselekmények elkövetőinek listáján, miután nála 25 évvel fiatalabb szeretőjével együtt kapták rajta aktus közben, London egyik parkjában.

rush common copy.jpg

A 79 éves Alicia Brownt letartóztatta a helyszínre kiérkező rendőrség, miután a döbbent járókelők szeme láttára estek egymásnak az 54 éves partnerével a nem kicsit nyilvános helyen. A 25 évvel  fiatalabb férfi, William Knowles, ráadásul akár a fia is lehetett volna, ami a korkülönbséget illeti.

Az arra járó gyalogosok nem hittek a szemüknek, mikor meglátták mi történik. Többen is arról számoltak le, hogy Knowles deréktól lefelé teljesen meztelen volt. Az eset egyébként a dél-londoni Brixton Hill-nél történt, Rush Common területén.

Rees_1464271406734_2518127_ver1.0

Az idős hölgy Manchester városából utazott egészen Londonig a randi kedvéért, és az elmondásuk alapján aznap délelőtt igencsak besöröztek.

Mindkettőjük ellen eljárás indult közszeméremsértés vádjával. A nagyinak ráadásul a szexuális bűnözők adatbázisába is be kellett kerülnie.

A teljesen lesokkolt egyik arra járó azt is elmondta, hogy a nagymama mellett még a kis gurulós bevásárló kosara is ott pihent, amíg ők egymással voltak elfoglalva.

Mrs. Brown a bíróságon csak ennyit mondott: „Nem lett volna szabad ott lennem! Nagyon sajnálom!”

Az idős nő 30 hónap felfüggesztettet kapott, a szeretője pedig 2 hónap börtönbüntetést. Úgy tűnik az ilyen jellegű vágyaink kiélésével Angliában óvatosnak kell lenni, szóval a hevesebb vérmérsékletű angliai magyar pároknak legyen ez a történet intő példa… Csak óvatosan fiúk, lányok! J           Forrás: http://metro.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára