Night klubban bulizás közben videózták le a brit trónörököst 1

Vilmos herceget levideózták, ahogyan „aputáncot” lejt hip-hop zenére egy svájci night clubban a síelésük alatt. Nagy-Britannia jövendőbeli királyát egy ismeretlen vette fel a táncparkett közepén, a Verbier síparadicsomban, egy esküvőn.

vilmos-herceg-bulika

Az elegánsan felöltözött, kétgyerekes apuka a 90-es évek nagy slágerére, az „I got 5 on it”-ra ropta, ami a hip-hop duó, Luniz felvétele. Később látták, ahogy elektronikus zenére is ugyanolyan lelkesedéssel táncolt. Vilmos herceg egyébként a második a trónöröklési sorban Erzsébet után. Ettől függetlenül azért neki is jár a kikapcsolódás.

A felvétel, amelyen William elengedi magát, és önfeledten boogie-zik a zenére, gyorsan bejárta az internetet. Ez egyébként pont azelőtti este történt, hogy az egész királyi család részt vett a Commonwealth napi istentiszteleten a Westminster apátságban.

Williamről emellett olyan fotó is készült, amin éppen megöleli a dj pult mögött keverő dj-t – ezt a képet a Cardboard Foxes banda egyik tagja osztotta meg, aki aznap este szintén a Farnet klubban tartózkodott. Egy másik angol banda, a Hussyband pedig ezt tweetelte ki: „Király fellépés ma a #verbier-ben – még William herceg is tiszteletét tette!”

c64cd_qwyaanp2b

A herceget egyébként már aznap korábban látták a night club- tulajdonos, Guy Pelly társaságában sörözni a sípálya mellett, miközben éppen pacsit adott az ausztrál modellnek, Sophie Taylornek. Utána ennek ellenére a Commonwealth napi istentiszteleten kifogástalanul részt vett, a királynő, Károly és Kamilla, valamint Harry, Andrew és Edward herceg társaságában. Williamnek és feleségének, Kate-nek ez a második éve, hogy részt vesznek ezen az ünnepségen.     Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után