Professzionális szexjáték-tesztelőt keres egy online szexshop – és évi 28 000 fontot fizetne érte.

A szerencsés kiválasztott az országos átlagnak megfelelő fizetés mellett ráadásul fizetett szabadságot is kap, szabadnapot a szülinapján, egészségbiztosítást, és egyéb hasznosságokat. Akit a LoveWoo végül felvesz, annak a hirdetés szerint „különféle szexjátékokat, fehérneműket, és egyéb, a bolt által árult termékeket” kell majd tesztelnie, majd videón kell elmondania róla a véleményét (szigorúan a hálószobán kívül felvett anyaggal), valamint használati útmutatást a vásárlók számára. A tesztelő két napot otthon dolgozhat, hármat pedig a cég londoni irodájában kell lennie.

„Álmodtál már arról, hogy fizetnek neked azért, hogy szexjátékokat próbálj ki? Széles termékskálánkon megtalálhatóak ezek is, valamint fehérneműk, és minden más, amit el tudsz képzelni – te pedig azért leszel felelős, hogy ezeket teszteld, és véleményezd őszintén és felelősen” – olvasható a LoveWoo oldalán közzétett hirdetésben.

Azt kell majd eldöntenie a tesztelőnek, hogy „mitől szexi az adott termék, és hogy mitől lehetne még szexibb”, valamint személyes ajánlásokat is tehet majd.

Azonban van komoly része is a munkának. Részt kell vennie a LoveWoo csapatával a szokásos meetingeken és tréningeken. Az ideális jelölt a hirdetés szerint lelkes, nem fél a kemény munkától, nyitott, jó humorérzéke van, és „képes a vásárló fejével gondolkodni”. A fentebb felsorolt előnyökön kívül még konditerem bérlet is jár a munka mellé.

„A szexjátékaink között vannak egyszerűbbek, és egészen rizikósak is” – mondta a cég szóvivője. „és mind az ilyen termékek megbízható kereskedője, úgy érezzük, fontos megértenünk és megosztanunk a pontos működésüket és használatukat, az előnyeiket és hátrányaikat. Nagyon fontos számunkra, hogy valós információkat és tanácsokat adjunk, szeretnénk egy olyan oldal lenni, ami őszintén, egyértelműen és tabuk nélkül osztja meg tapasztalatait.”  Forrás Hirdetőknek: [email protected]