Nagy-Britanniában fogták el az egyik legkeresettebb személyt Magyarországon 1

Nemrégiben jelentették be, hogy a szigetország területén, méghozzá Skóciában kerítették kézre Magyarország egyik legkeresettebb személyét.

Nagy-Britanniában fogták el az egyik legkeresettebb személyt Magyarországon 3

Már nagyjából négy éve keresték K. Balázs Jánost, aki nem kezdte meg a letöltendő fegyházbüntetését. A férfit a brit hatóságok végül nemrégiben Skóciában fogták el, egészen pontosan Dunfermline városában.

K. Balázs Jánost a brit hatóságok március 31-én Skóciában fogták el a Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda információi alapján.

Mint kiderült a már négy éve keresett férfi rajta volt a magyarországi legkeresettebb körözött személyek top 50-es listáján.

K. Balázs János ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja 2019-ben nemzeti, majd ezt követően 2022-ben európai elfogatóparancsot adott ki, miután a jogerősen kiszabott öt év hat hónap fegyházbüntetésének letöltését nem kezdte meg, amikor azt meg kellett volna tennie.

A rendőrség emberei az összehangolt akció keretein belül kiderítették, hogy a 49 éves férfi már egy ideje Dunfermline városában bujkált.

Elfogására egy közúti ellenőrzés közben került sor. A férfi kiadatási tárgyalása lezajlott, és a külföldi hatóság őrizetbe vette.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után