mcdonald's milkshake

A világszinten jól ismert McDonald’s gyorsétterem lánc (is) beszállítói problémákkal küszködik, és ennek köszönhetően jelenleg egyáltalán nem tud milkshake-eket felszolgálni az Egyesült Királyságban levő egyik éttermében sem.

mcdonald's milkshake

A brit mekik minden éttermében teljesen elfogytak az üveges üdítők is, ezért átmenetileg már azt sem lehet kapni náluk egyáltalán. Csak így zárójelben jegyezzük meg, hogy nagyjából 1300 helyről beszélünk országos szinten, ami nem kevés.

A McDonald’s szóvivője a Metro.co.uk munkatársainak elmondta, hogy „keményen dolgoznak azon, hogy ezeket a tételeket a lehető leghamarabb újra el tudják kezdeni árulni”.

„A legtöbb kiskereskedőhöz hasonlóan jelenleg nálunk is vannak az ellátási láncokkal kapcsolatos problémák, amelyek hatással vannak néhány termék elérhetőségére. A palackos italok és a milkshake-ek átmenetileg nem érhetők el éttermeinkben Angliában, Skóciában és Walesben sem. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért, és köszönjük ügyfeleink türelmét.” – tette hozzá a gyorsétteremlánc szóvivője.

A problémákat a hírek szerint a teherautó sofőrök hiánya okozza, és az utóbbi napokban más étteremláncok is jelezték, hogy egyre súlyosabb a helyzet. Többek közt a Nando’s is a napokban jelentette be, hogy közel 50 éttermük bezár ideiglenesen és csak a Deliveroon keresztül lehet majd onnan rendelni.

Az ő szóvivőjük arról számolt be, hogy csirkehúsból van egyre nagyobb hiány, illetve az alkalmazottak közül sokan vannak karanténban.

Sokan a mostani helyzetet ahhoz hasonlítják, mint amikor 2018-ban a KFC-kben elfogyott a csirke, és a 870 éttermükből vagy 700-nak be kellett zárnia. A rendőröknek akkor rendszeresen kellett felbőszült vásárlókkal arról diskurálnia, hogy az nem a rendőrség problémája hogy valakinek a kedvenc éttermében nincs olyan kaja, amire épp vágyna.

A YouGov elemzése szerint a britek 45% -a észlelt élelmiszerhiányt a helyi üzletekben vagy szupermarketekben, ami a július végi 36% -ról újabb 9 pontos emelkedést jelent.       Forrás

Kis mennyiségben emberi ürülékre utaló nyomokat találtak minden McDonald’s-os érintőképernyőn

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után