Munka közben támadták és gyilkolták meg négyen a DPD csomagszállító cég egyik fiatal sofőrjét Angliában 1

Négy embert tartóztattak le gyilkosság elkövetésének gyanúja miatt, miután egy 23 éves DPD csomagszállító sofőr életét vesztette egy „rémisztő” támadás során Shropshire-ben. Az áldozat hétfőn ebédidő környékén szállított ki épp csomagokat Shrewsburyben, amikor a végzetes kimenetelű incidens történt.

Munka közben támadták és gyilkolták meg négyen a DPD csomagszállító cég egyik fiatal sofőrjét Angliában 3

A logisztikai cég szóvivője elmondta, hogy a Berwick Avenue-n történt incidens idején egy másik személy is ott volt a sofőrrel, akivel ketten végezték a napi teendőiket, hozzátéve, hogy „sajnos a csomagokat szállító két személy egyikét megtámadták, aki később belehalt a sérüléseibe”.

„Szorosan együttműködünk a rendőrség nyomozócsoportjával, és szeretnénk részvétünket nyilvánítani az áldozat családtagjainak ezekben a nehéz időkben” – tette hozzá a DPD.

A West Mercia rendőrséget a Coton Hill területén található Berwick Avenue-hoz riasztották, miután a munkájukat végző alkalmazottakat 13:05 körül megtámadták. Az áldozatot sajnos még a helyszínen halottnak nyilvánították, a kiérkező mentők ugyanis már nem tudtak rajta segíteni.

Munka közben támadták és gyilkolták meg négyen a DPD csomagszállító cég egyik fiatal sofőrjét Angliában 4

Egy 22 és egy 26 éves, valamint két 24 éves férfit gyilkosság elkövetésének gyanújával letartóztattak, és most továbbra is rendőrségi őrizetben vannak – közölte a West Mercia Police. Az egyik helyi lakos a következőket mondta a The Mirrornak a történtek kapcsán:

„Félelmetes dolog, ami errefelé történik. Szegény srácot munka közben támadták meg, ezt senki sem érdemli meg. Tegnap egész nap remegtem, egyszerűen nem hiszem el.”

Munka közben támadták és gyilkolták meg négyen a DPD csomagszállító cég egyik fiatal sofőrjét Angliában 5

Mark Bellamy nyomozó főfelügyelő a következőket mondta: „Részvétünk az áldozat családjának, ez egy szörnyű tragédia. Megértjük, hogy ez az incidens aggasztó lehet a helyi közösség számára, de szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy teljes és alapos vizsgálatot fogunk végezni a körülmények részletes és pontos feltárása érdekében. Négy embert már őrizetbe vettünk, mindeközben a nyomozás folytatódik.”

„A helyi lakosok fokozott rendőri jelenlétet fognak tapasztalni a környéken az elkövetkező napokban, mivel a helyszínelés még zajlik. Bárki, akinek aggálya van, vagy információval rendelkezik, bátran lépjen kapcsolatba a rendőrséggel a helyszínen vagy telefonon.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után