Ha szeretsz Londonban utazgatni, és felfedezni a környéket, akkor az baromi sokba tud ám kerülni. A Londonist és a Dot London most lehetőséget ad arra, hogy egész évben ingyen közlekedhess a brit főváros tömegközlekedési eszközeivel.

oyster-card-1220270953-large-article-0

Egy szerencsés kiválasztott, aki a bérletet bezsebeli, egy az 1-es ás 6-os zónák közé érvényes éves „Travelcard” boldog tulajdonosa lesz. Ha akarsz minden nap kétszer is elmehetsz Wimbledonból Enfieldbe és vissza, anélkül, hogy egy árva penny-t kellene fizetned.

Mit kell ehhez tenned?

Csak kattints az itt található Jelentkezés gombra, és add meg a neved, az email címed és azt, hogy te milyen Dot London-os domain nevet választanál. Majd pipáld ki a kis négyzetet, hogy nem vagy robot, hanem valós személy vagy, és kattints a „submit” gombra.

Jelentkezés

Csak érdekességként elmondjuk, hogy a megnyerhető bérlet értéke pontosan £2364 a jelenlegi, 2016-os áron számolva. A sorsolás január 29-én 17:00-kor zárul, így addig mindenképp érdemes regisztrálni, hiszen nem kerül semmibe.

Szabályok:

  • 18 évet betöltötteknek szól
  • Egy ember egyszer regisztrálhat
  • Nem lehet helyette pénzt kérni

Hogyan spórolhatsz még a bérleted árán?

Összesen akár egy teljes havi bérlet árát is megspórolhatod ezzel a másik módszerrel. Ez ugyan kisebb nyereség, viszont ez nem sorsolás, hanem ezt mindenki igénybe veheti, így érdemes elolvasni. Ha hasznosnak találtad itt alul tudsz bennünket like-olni, vagy a cikket megosztani barátaiddal. Szép napot!    Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára