Mindössze 10 000 fontért eladó egy 3 hálószobás ház Angliában, Birminghamben, de... elég ramaty állapotban van 1

Eladó egy három hálószobás ház Birminghamben, ráadásul elképesztően olcsón. Tökéletes vétel lehet például olyasvalakinek, aki egy mikrobiológus, és egy új antibiotikumot szeretne kifejleszteni a falakon fellelhető élővilág egész skálája segítségével.

Mindössze 10 000 fontért eladó egy 3 hálószobás ház Angliában, Birminghamben, de... elég ramaty állapotban van 3

Ha ez felkeltette az érdeklődésed, lépj kapcsolatba bátran az árverezőkkel, akik a jövő hónapban próbálnak majd meg túladni rajta – de figyelem, az ingatlan olyannyira penészes, hogy nem tudták még megvizsgálni sem. Az ingatlan a Fairway 41 alatt található, közel az A38-ashoz, West Midlands régióban Northfield területén. Kívülről viszonylag vállalható otthonnak tűnik (ennyiért), ami kicsit lepusztult és amit benőtt a gaz.

De belülről ez egy igazi gomba dzsungel. A Bond Wolfe Commercial Auctions weboldalán található képeken bárki láthatja, hogy a penész és mindenféle gombafajta gyakorlatilag mindenhova elterjedt, és a koszos konyhában és a ház többi részén is.

Mindössze 10 000 fontért eladó egy 3 hálószobás ház Angliában, Birminghamben, de... elég ramaty állapotban van 4

A kikiáltási ára mindössze 10 000 GBP – ez elég lenyűgöző ajánlat a jelenlegi lakáspiacon. Tekintve, hogy egyes a közelben lévő ingatlanok ennek 30-szorosát is érik. A jobb környékeken vagy a fővárosban lévő ingatlanárakról meg ne is beszéljünk.

Mindössze 10 000 fontért eladó egy 3 hálószobás ház Angliában, Birminghamben, de... elég ramaty állapotban van 5

Fontos azonban tudni, hogy a penész rendkívüli kiterjedtsége miatt senki sem léphet be a helyre az épület eladása előtt.

A Bond Wolfe weboldala a következőket írja: „Az aukció szervezői nem tudták belsőleg megvizsgálni az ingatlant, ezért a lakóépületről közzétett bizonyos adatok nincsenek hitelesítve. Ezen ingatlanban kiterjedt penész van jelen, és az állapota miatt az aukción történő eladása előtt nem lesz lehetőség rá, hogy belülről megtekinthessék.”

A ház különböző szobáiról készült képek finoman szólva is elég lehangolóak. Minden behúzott függönyös szobánál csak sejteni lehet, hogy az árnyékos sarkokban csak még tovább terjed a penész ebben a pillanatban is.

A konyhában, ahol a mosatlan edények egy szép magas toronyba halmozva állnak, úgy tűnik, beszakadhatott a mennyezet.

Mindössze 10 000 fontért eladó egy 3 hálószobás ház Angliában, Birminghamben, de... elég ramaty állapotban van 6

Fekete-fehér képek lógnak a falakon a folyosón, amiket a sok penész miatt már lassan észrevenni is nehéz, és amelyet úgy tűnik, egyetlen magányos izzó világít meg… bár nem mernénk rá nagy összegben fogadni, hogy a lámpa egyáltalán működik.

Mindössze 10 000 fontért eladó egy 3 hálószobás ház Angliában, Birminghamben, de... elég ramaty állapotban van 7

A weboldalon elhelyezett leírás próbál kicsit pozitívabb hangvételű lenni: „Az ingatlanban gáztüzelésű központi fűtés és kétrétegű ablakok vannak, de az épület teljes körű felújításra szorul.”

A 99 éves bérleti szerződésből még 10 év van hátra és ház árverezése február 8-án fog megtörténni.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után