Minden nap a saját vizeletét issza ez az angliai férfi, és elképesztő pozitív dolgokat tapasztal tőle 1

Egy férfi, aki minden nap vizeletet iszik, azt állítja, hogy ez az életére számos meglehetősen pozitív hatást gyakorolt az elmúlt évek során. A 34 éves férfi először 2016-ban kezdte el saját pisijét fogyasztani.

Minden nap a saját vizeletét issza ez az angliai férfi, és elképesztő pozitív dolgokat tapasztal tőle 3

Harry Matadeen, Hampshire-ből azt mondja, hogy ennek a mostanra mindennapossá vált gyakorlatnak öregedésgátló hatásai is vannak, és 10 évvel fiatalabbnak tűnik.

A Bristol Live-nak ezt mondta: „A legvadabb képzeletemet is felülmúlta, milyen erős volt, amikor megittam. Attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdtem inni a vizeletet, úgymond felébresztette az agyamat, és többek közt megszüntette a depressziómat.”

„A béke, a nyugalom és az elszántság új érzését kezdtem el érezni. Arra gondoltam, hogy hú, hát én ezt bármikor ingyen elő tudom állítani, és mindig ebben a boldog állapotban tudom tartani magam.”

A férfi minden nap megiszik egy 200 ml-es csésze pisit, előfordul olyan is, hogy közel egy hónapos „érlelésűt”. Harry úgy jellemezte a folyadékot, zamatos, és hozzátette, hogy a hosszabb ideig tárolt vizeletének íze még „összetettebb”.

„A friss vizelet soha nem olyan rossz, mint ahogy azt sokan képzelik – semleges szagú és nem rossz ízű, hacsak nem vagy beteg vagy másnapos. De a hosszabb ideig elraktározott vizelet mindig erőteljesebb szagú, az íze pedig sokkal zamatosabb.” – magyarázta.

Harry családja nem támogatja a „vizeletterápiának” nevezett gyakorlatot, és a nővére például emiatt már nem is beszél vele. De van egy szűk baráti társasága, akik viszont megértik őt, sőt közülük néhányan maguk is fogyasztják a vizeletet. Amikor épp nem issza meg a saját pisáját, Harry gyakran az arcát is bedörzsöli vele. Azt mondja, hogy a bőre „fiatal, puha és ragyogó lesz” tőle.

„A régebbi vizelet a legjobb táplálék a bőr számára, amit eddig találtam. Ha bedörzsöljük vele a testünket, puhítja a bőrt, ami fiatalos és rugalmas marad.” – tette hozzá.

De a BristolLive egy háziorvossal is beszélt, hogy megvilágítsa a vizeletterápia hatását. Dr. Jeff Foster elmagyarázta, hogy a vizelet vízből, ammóniából és sókból, baktériumokból és egyéb salakanyagokból áll.

Azt mondta az újságnak: „A vizelet hulladéktermék, amely körülbelül 90%-ban vizet tartalmaz. Nincsenek tanulmányok eddig arról, hogy egészségügyi előnyökkel járna akár a saját vizeletének (vagy bárki más vizeletének) az ivása, akár a testére történő dörzsölése.

„A szájon át történő bevitele sokkal rosszabb – valójában felgyorsíthatja a kiszáradási folyamatot, és potenciálisan baktériumokat juttathat be a szervezetbe. Oka van annak, hogy a szervezet megszabadul tőle…” – mondta Dr. Foster.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után