Minden dühödet kiengedheted, és mindent szétverhetsz: új vállalkozás Angliában 1

Az emberi kreativitás határtalan. A mai világban pedig lassan már minden őrült ötletre van kereslet. Pláne ebben a mostani felgyorsult, stresszes életvitelben. Végre nem kell a felgyűlt ideget tovább magunkban raktároznunk, vagy saját értékes holmijainkon kitöltenünk…

rage-cage

Decemberben, alig 1-2 napja ugyanis indult egy vállalkozás Angliában, Nottingham városában, aminek az a lényege, hogy a felgyülemlett feszültséget a világ legegyszerűbb módszerével vezessük le, ráadásul anélkül, hogy ezzel magunknak, vagy másoknak okoznánk anyagi kárt. Nem beszélve a testi sértésről, amit szintén magunk vagy mások ellen is elkövethet az, akinél leszállt a „lila köd”.

Szóval, ha valaha éreztél már olyan haragot, amit legszívesebben másokon, vagy tárgyakon töltöttél volna ki, akkor ezt most a Rage Cage nevet viselő vállalkozásnál megteheted úgy, hogy senki nem fog megharagudni érte. A cég vállalja, hogy dühödet náluk töltheted ki a náluk lévő különböző tárgyakon, sőt, ha úgy érzed, a saját holmidat is leviheted, és „különös kegyetlenséggel” valamint őszinte mosollyal az arcodon megsemmisítheted. Már promó videó is készült.

Ha nem működik a porszívó, pont amikor kéne, vagy elakadtál egy számítógépes játékban, ami halálra idegesít és nem bírod tovább, netán a munkatársad, vagy a főnököd egy akkora gyökér, hogy úgy érzed felrobbansz tőle, vagy az asszony/férjurad kiborít, esetleg a gyerekek készítenek ki idegileg, akkor nincs más dolgod, mint ide ellátogatni, és egy kiadósat pusztítani. A hely szombaton nyitott Brinsley városában, Nottinghamshire területén.

14224873_293095701072195_2168247625230562718_n

Egyelőre három fegyver közül lehet választani, amik a baseball ütő, a kalapács és a feszítővas. A vállalkozás még gyerekcipőben van, és a következő hónapokban feltehetőleg sok újítás és fejesztés fog végbe menni rajta, hogy minél több módon vehessünk elégtételt az általunk jogosnak vélt sérelmekért. Remélhetőleg új fegyvernemek is bejönnek majd a képbe, és a lezúzható tárgyak választéka is szélesedni fog.

Az árak £10-tól indulnak, amiért egy ember 15 percre igénybe veheti az egyik szobát, ahol egy csomó tárgy áll rendelkezésre, amit szétverhet. A saját holmijaidat is „megbüntetheted” itt, ha valamire nagyon mérges lettél. A fegyverek mellett védő ruházatot is biztosítanak a páciensek számára, hogy magukban lehetőleg még véletlenül se tegyenek kárt a nagy hadonászás és „igazság szolgáltatás” közben.

Zaac Spencer, a vállalkozás 25 esztendős tulaja azt nyilatkozta, hogy a testvérével együtt összesen eddig £7,500-ot toltak bele a cég beindításába, ami angliai viszonylatban igen baráti összegnek számít. „Ez a tökéletes hely arra, hogy kiereszd a dühödet. Nincs a környéken még egy olyan hely, ahol ezt ilyen formában, így megtehetnéd, mint nálunk.”

Rengeteg tanulmány készült arról, meg igazából a józan paraszti ész is elég hozzá, hogy tudjuk, a felgyülemlett haragot magunkban emésztgetni nagyon nem jó dolog, ugyanis komoly egészségügyi problémák forrása is lehet (viccen kívül). Elmondhatjuk tehát, hogy akármennyire is tűnik őrült ötletnek a dolog, van létjogosultsága, és rendhagyó és vicces mivolta miatt, még akár sikeres is lehet. Aki pedig szomorú, hogy távol lakik a helyszíntől, ne aggódjon, mert ha beindul a biznisz, akkor máshol is fognak ilyen dühöngők nyílni. Forrás: Metro  Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után