Minden angliai magyar számára hasznos, érdekes egész napos esemény jön Londonban 1

Angliai Magyarok figyelem! április 29-én ellátogat Dr. Almási Kitti, Hozleiter Fanny „Mosolyka”, Szabó Péter, és még 6 előadó, hogy a Sikeres Magyarok Napján fellépjen. A cikk végére kiderül, hogy neked, milyen előnyöd fog ebből származni.

Minden angliai magyar számára hasznos, érdekes egész napos esemény jön Londonban 3

Mit gondolsz, mi a legnagyobb hiba az életben?

Ha azt gondoljuk, hogy nem tudunk változtatni az életünkön és csak sodródunk. Ha utáljuk a munkát, amit csinálunk, vagy az országot, amiben élünk, vagy esetleg a párkapcsolatunkkal van baj. De miért alakul ez ki? Gyerekkorunk óta rengeteg dolgot tapasztaltunk, ami a formált minket. Az tett azzá, ahol ma tartunk. Amit a szüleinktől tanultunk, ellestünk, a barátaink, a tanáraink, a rokonaink mondtak nekünk. Ez alakította ki a mai személyiségünket. Rengeteg „program” ivódott belénk, aminek köszönhetően ott tartunk, ahol. De ez nem kell, hogy holnap is így legyen. Ha felismerjük, milyen programok futnak bennünk, akkor legközelebb egy szituációban, ahol eddig felidegesítettük magunkat, talán már nem fogjuk.

A Sikeres Magyarok Napján a 7 előadás alatt sok olyan területet fognak az előadók lefedni, amik az élet fontos részei, legyen szó az egészségről, a táplálkozásról, a saját magunkhoz való viszonyról, vagy éppen a környezetünk jobb megértéséről. Sok olyan példával, felismeréssel kiegészítve, ami lehetővé teheti, hogy egy nappal később más szemmel tekints saját magadra, a környezetedre vagy az egész világra. Összesen, sok évtizednyi tudás sűrűsödik ebbe a napba, ami átalakíthatja az eddigi életedet.

Nézd meg az egyik előadó, Szabó Péter véleményét a rendezvénnyel kapcsolatban, klikk ide: 

Senki nem ígéri vagy állítja, hogy egy ilyen nap után mindenkinek felhőtlenül boldog lesz az élete, megtalálja álmai szerelmét, vagy milliomos lesz. De a változást elindíthatja, olyan tudást adhat, amit utána a hétköznapokba beépítve, idővel sokkal jobbá válhat bárkinek az élete. A szervezők ezért is vállalják a 100%-os pénz visszafizetési garanciát a napra. Ha bárki a nap végén azt érzi, nem érte meg ott lennie, visszakapja a jegye árát.

Amennyiben a vállalkozás érdekel jobban, akkor nézd meg egy másik előadó, Farkas Attila videóját: 

Emellett pedig egy olyan magyar közösség fog összejönni Londonban, akiknek számít, hogy fejlődjenek, hogy pozitív emberek vegyék körül és támogassák egymást. Az anyanyelvünk az egyik legszebb nyelv a világon, ha valamin, akkor ezen érdemes igazán tanulnunk.

Szeretnél egy ilyen közösséghez tartozni, szeretnél elindulni egy jobb élet irányába? Akkor most jön a lényeg:

Mert, ha most jelentkezel a rendezvényre, és bármelyik jegyhez beírod a következő kuponkódot, akkor fél áron, vagyis, 50% kedvezménnyel veheted meg a jegyedet. A kuponkód: hunglia

Így már 45 fonttól, egy egész napos, intenzív programot kaphatsz, 7 előadással, ami nagyon komolyan irányíthatja a jövődet, csak kattints ide, minden fontos információt megtalálsz:  http://info.sikeres-magyarok-europaban.hu/t/f/6U/A

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után