Milyen jófejek! A rendőrök vitték ki a pizzát egy párnak Angliában, miután út közben lekapcsolták a pizzafutárt 1

Egy éhes házaspár értetlenül állt az ajtóban, miután egy rendőr szállította ki a Domino’s-tól rendelt pizzájukat a futár helyett Angliában.

Milyen jófejek! A rendőrök vitték ki a pizzát egy párnak Angliában, miután út közben lekapcsolták a pizzafutárt 3

Toni Robson és férje, Paul Bradfordból feszülten és csalódottan hívta fel a gyorsétteremláncot, hogy másfél órás várakozás után töröljék a 46 GBP-os rendelésüket. Csalódottságukban már épp az otthon a hűtőjükben talált dolgokból igyekeztek szendvicseket készíteni, mire egyszer csak csengettek, és egy rendőr állt az ajtajukban, méghozzá a pizzájukkal.

Elmondta, hogy a pizzafutárt kábítószerrel való kereskedés gyanújával sajnos úton hozzájuk letartóztatták.

Toni ezt mondta: „Miközben a férjemmel azon vitatkoztunk, hogy ki készítse el a halas szendvicseket, egyszer csak kopogtattak az ajtón. Meglepetésünkre a rendőrség volt az. A rendőrtiszt megkérdezte a férjemet: „Önök rendeltek pizzát ma este?”

Erre a férjem: “Öhm, igen, úgy van.”

A rendőr erre azt mondta: “Nos, az a helyzet, hogy letartóztattuk a kiszállító sofőrt kábítószer birtoklásának és terjesztésének gyanúja miatt, ezért úgy gondoltuk, hogy elhozzuk önöknek a pizzát, mert hát én is nagyon ideges lennék, ha az én pizzám lenne pont az ő autója hátuljában.”

„Nem lakunk messze, úgyhogy biztosan elég közel történhetett. Kicsit hideg volt, de még mindig sokkal jobb, mint a szendvics, amit helyette ettünk volna.”

A rendőrség megerősítette, hogy letartóztattak egy 46 éves férfit kábítószerrel való visszaélés és terjesztés vádjával. A rendőrség szóvivője hozzátette: „A futárt letartóztató rendőrök a pizzát kiszállították, mivel útba esett a kapitányság felé menet.”

A pár barátai és családtagjai rendkívül mókásnak találták ami történt és nem győzték dicsérni a rend őreit mondván, hogy a jófej rendőrtiszt egy igazi legenda.

Persze, ahogy ilyenkor lenni szokott, volt olyan is, aki egészen más véleményen volt és azt mondta: „Ez a rendőri magatartás időpazarlás és az adófizetőknek nem valószínű, hogy tetszik, ha ilyesmire költi a rendőrség a pénzüket.”

A Domino’s azt mondta, hogy sofőrjeik biztonságos vezetési képzésen vesznek részt egytől egyig, mielőtt munkába állnának, és ettől függetlenül természetesen segíteni fogják a rendőrség munkáját a nyomozás során.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után