Meztelen biciklisek sokasága lepi el London városát 1

A mostani hétvége során akár ezernél is több emberrel számolnak a szervezők, hogy megjelennek azon a biciklis felvonuláson, ami a World Naked Bike Ride London nevet viseli. A brit főváros utcáin tehát ne lepődjünk majd meg, amikor anyaszült meztelenül bringázó emberek sokasága halad el mellettünk.

A nagy port kavaró esemény a szombati nap folyamán kerül megrendezésre, és két fő célja az autók indokolatlan mennyisége és használata elleni tüntetés, illetve saját testünk felvállalása és elfogadása. A pucér biciklizés ráadásul pont egy napra fog esni a Trooping of The Colour nevű másik eseménnyel, ami egy tradicionális ceremónia ami szintén nagy tömegeket vonz, úgyhogy a városban akár komolyabb dugókkal is lehet kalkulálni a nagy tömegek miatt.

Meztelen biciklisek sokasága lepi el London városát 3

A nagyszabású biciklis esemény a test szabadságának és pozitivitásának egyfajta ünnepe is egyben. A kerékpárosok dönthetnek úgy is, hogy teljesen meztelenül utaznak, ha akarják, de a testfesték és a divatos ruha is elfogadott.

Meztelen biciklisek sokasága lepi el London városát 4

A World Naked Bike Ride egy globális tiltakozó mozgalom, ami a világ minden táján zajlik. A londoni eseménynek karneválszerű hangulata van, és nagy közönséget vonz.

Meztelen biciklisek sokasága lepi el London városát 5

A meztelenkedős esemény emellett teljesen törvényes is. A 2003-as Szexuális bűncselekményekről szóló törvény szerint a meztelenség csak akkor illegális, ha szándékosan zaklatást, riasztást vagy vészhelyzetet okoz – ami természetesen a World Naked Bike Ride London esetében egyáltalán nem így van.

Az esemény tehát június 8-án szombaton délután kerül megrendezésre, és London számos pontjáról lehet majd indulni, utána pedig afterparty is lesz London Bridge-nél olyan este 6 körültől. Bár a biciklisek számos pontról indulhatnak majd a városon belül, az esemény úgy lett kitalálva, hogy végül mindegyik útvonal a Hyde Parknál ér majd véget.

Meztelen biciklisek sokasága lepi el London városát 6

Azoknak pedig, akik szeretnének többet tudni a gyülekezési pontokról:

  • Clapham Junction (Grant Road, SW11 2NU) gyülekező 14:30 indulás 14:45
  • Deptford (Matchstick Piehouse, SE8 5HD) gyülekező 13:00 indulás 14:00
  • Hyde Park, North Carriage Drive, near Marble Arch) gyülekező 13:45 indulás 15:00
  • Kew Bridge (North end of Kew Bridge near W4 3NQ) gyülekező 13:30 indulás 13:45
  • Regents Park (Outer Circle, near NW1 4NA) gyülekező 14:20 indulás 14:50
  • Tower Hill (Trinity Square Gardens, EC3N 4DJ) gyülekező 14:00 indulás 14:45
  • West Norwood (242 Norwood Rd, SE27 9AW)gyülekező 12:00 indulás 14:30.

Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után