“Inkább meztelenkedünk, minthogy szőrt viseljünk” feliratú transzparenssel tiltakoztak a PETA szervezet aktivistái az utcán Londonban.

unnamed (3)

A PETA vagyis az Állatokért Való Etikus Bánásmódért szervezet aktivistái rendszeresen hívják fel a figyelmet a szőrmeviselés ellen. A PETA legújabb akcióját a Londoni Divathét elé időzítette, az amúgy február 20. és 25. között megrendezett nemzetközi esemény előtt egy nappal február 19-én.

unnamed (2)

A három modell PETA-aktivista csak egy bugyit viselt, amikor egy maguk elé tartott “Inkább meztelenkedünk, minthogy szőrt viseljünk” feliratú transzparenssel tiltakoztak londoni Somerset House-nál.

Az eseményt élénk figyelem kísérte, a feltűnően csinos aktivistákat több járókelő is fotózta, miközben a rendőrség igyekezett a bámészkodókat távol tartani a tüntetőktől.

Topless-Peta-Members-Hold-An-Anti-Fur-Protest-Ahead-London-Fashion-Week-01-760x1140

Az Londoni Divathetet egyébként élénk médiafigyelem kíséri világszerte, hiszen New York, Párizs és Milánó mellett London divathete az egyik legfontosabb divatesemény a világban, ahol a legnagyobb tervezők és márkák mutatják meg a legújabb kollekciójukat.

unnamed

Az évente kétszer, februárban és szeptemberben megtartott eseményen mindig a következő szezonra szánt legújabb darabokat mutatják be a kifutón. A londoni divathét egyik legfontosabb helyszíne a Somerset House.

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.rexfeatures.com/livefeed/2015/02/19/peta_protest_against_the_fur_industry%27s_animal_cruelty,_london