Mentő gázolt halálra egy robogóst Angliában 1

Egy robogós tragikus körülmények közt életét vesztette egy balesetben, miután egy mentőautó, ami épp egy segélyhívásra reagálva sietett egy helyszínre, halálra gázolta.

Mentő gázolt halálra egy robogóst Angliában 3

A dél-yorkshire-i rendőrség szerint a harmincas éveiben járó férfi a péntek esti barnsley területén történt ütközés után nem sokkal életét vesztette. Az incidens a Lord Nelson Pub közelében történt, az A628 Barnsley Roadon Hoylandswaine területén.

A férfit a helyszínre kiérkező mentők azonnal egy közeli kórházba szállították, de sajnos az orvosok minden erőfeszítése ellenére nem sokkal ezután belehalt a sérüléseibe. A dél-yorkshire-i rendőrség szóvivője a következőket mondta: „Sajnálatos módon megerősíthetjük, hogy a tegnap (július 28-án, pénteken) történt Hoylandswaine-i ütközésben részt vevő férfi a kórházba való megérkezése után meghalt.”

„Körülbelül 22.25-kor kaptunk egy hívást egy lakosság egyik tagjától, és majd egy újabb bejelentést a Yorkshire-i Mentőszolgálattól egy épp egy  segélyhívásra reagáló mentőautó és egy robogó közötti ütközésről. A mentőautó sofőrje segíti a rendőrök munkáját a körülmények pontos feltárásában. Arra kérünk mindenkit, hogy ebben a nehéz időszakban tartsák tiszteletben az áldozat családjának magánéletét.”

A rendőrség szeretne beszélni mindenkivel, aki a Barnsley Roadon volt a baleset időpontjában, vagy minden olyan sofőrrel, akinek a járművére felszerelt kamera bármit is rögzíthetett a történtekből. Továbbá mindenkit, akinek otthoni térfigyelő kamerája van, amely lefedi a baleset helyszínét, arra kértek, hogy nézze meg a felvételeket, és nézze meg, hogy felvette-e az ütközést.

Mentő gázolt halálra egy robogóst Angliában 4

A Yorkshire Ambulance Service NHS Trust szóvivője a következőket mondta: „Először is, részvétünk a férfi családjának ebben a nagyon nehéz időszakban. A rendőrséggel együttműködve segítünk az ütközés okának kivizsgálásában.”

A Közlekedési Minisztérium adatai szerint tavaly összesen 12-en haltak meg e-robogó balesetekben Nagy-Britanniában. Ez magában foglal 11 személyt, aki utazott rajtuk és egy gyalogost, akit elütöttek az egyik ilyen baleset során.

További 1446 személy sérült meg az e-robogós balesetekben, köztük 1106-an, akik utaztak a járművön, 233 gyalogos és 47 kerékpáros. A tavalyi év folyamán jelentett áldozatok közül 14 10 év alatti gyermek volt, 387 pedig 10 és 19 év közötti korú fiatal.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után