Menet közben vált irányíthatatlanná egy buszjárat Dél-Londonban 1

Három ember került kórházba kedd reggel, miután egy busz elszabadult egy dombról lefelé menet London déli részén. Négy kertet tett tönkre és 10 parkoló autóval ütközött, mire sikerült megállítani.

Suttonbus2

Bill Brown, aki a Church Hill Road-on lakik, ahol az eset történt, azt mesélte, hogy egy óriási csattanásra ébredt reggel, amikor az emeletes busz 7:00 körül nekicsapódott az első járműnek. A férfi kipattant az ágyból a nagy hangzavarra és csak annyit látott, hogy egy 93-as busz irányíthatatlanul száguld lefelé a dombon, kerítéseket megsemmisítve és autókat lezúzva.

Az utasok elmondásai alapján a jármű a dombról lefelé menet szabadult el, amikor a sofőr váratlanul bemondta, hogy a fék nem működik.

Suttonbus3

A jármű letarolt négy előkertet, jó pár kocsit, és vagy 3 kerítést is a földdel tett egyenlővé, mire megállt. A buszon összesen öt ember utazott, azonban további négy ember azon kocsikban ült, amiket a busz eltalált.

Az egyik szemtanú úgy jellemezte az esetet, hogy olyan hangja volt, mintha valami bomba robbant volna. Állítása szerint elég nagy balesetnek látszott, és, bár nem lehetett pontosan látni mindent, mert kora reggel lévén még akkor világosodott, a busz vagy egy 50 méteres szakaszon mindent letarolt.

A 49 éves Mr. Brown elbeszélése alapján az utca még délelőtt 10-kor is le volt zárva a helyszínelés és a rengeteg törmelék miatt.

A Metropolitan Police szóvivője azt mondta, hogy fél nyolc előtt nem sokkal riasztották őket, és pár perc alatt kint is voltak a helyszínen. Az utat le kellett zárniuk, és három embert a kiérkező mentők kórházba is szállítottak könnyebb sérülésekkel, de komoly baja szerencsére senkinek nem esett.     Forrás: http://www.standard.co.uk/

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”” box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után