Megkéseltek, majd sorsára hagytak elvérezni egy tizenéves kislányt Angliában 1

Egy tinédzser lányt megkéseltek, majd sorsára hagyták egy brutális támadás során Anglia keleti részén, amelyet követően csak öt órával később talált rá egy a kutyáját sétáltató ember.

Megkéseltek, majd sorsára hagytak elvérezni egy tizenéves kislányt Angliában 3

Hajnali 2 körül támadták meg a fiatal lányt, de csak jóval később, reggel 7-kor hívták a mentőket, miután rátaláltak. A lányt konkrétan a sorsára hagyták a tegnap reggel a suffolki Benhall területén történt erőszakos támadás után.

Nem sokkal később letartóztattak egy 17 éves fiút az eset kapcsán, akit szándékos súlyos testi sértés elkövetésének alapos gyanúja miatt vittek be. Richard Smith, aki a Suffolk Megyei Önkormányzat Blything körzetét képviseli, döbbenetének adott hangot, miután meghallotta, hogy mi történt.

Megkéseltek, majd sorsára hagytak elvérezni egy tizenéves kislányt Angliában 4

Azt mondta: „Ez az eset egyértelműen megdöbbentő. Remélem, a megkéselt fiatal hölgy teljesen felépül. Ez egy szörnyű eset, de ezek a szörnyű események sajnos megtörténhetnek.”

„Elszomorított, amikor elolvastam, hogy mi történt, és nagyon remélem, hogy a lány gyorsan felépül.” – tette hozzá.

Megkéseltek, majd sorsára hagytak elvérezni egy tizenéves kislányt Angliában 5

Az Aldecar Lane és a Benhall Green találkozásánál törvényszéki szakértőket és bűnügyi helyszínelőket lehetett látni, amint alaposan átfésülik az egész környéket nyomok és bizonyítékok után kutatva.

A rendőrség tájékoztatása szerint az áldozat és a gyanúsított ismerik egymást. A rendőrök most arra kérnek mindenkit, aki látott valamit, vagy tud bármi konkrétumot, vagy akármilyen hasznos információval rendelkezik, forduljon azonnal a hatóságokhoz.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után