A viharos, szeles, esős, hideg napok után, végre először lesz igazán jó idő a meteorológusok előrejelzései szerint a brit fővárosban, és környékén.

stream_img (1)

Április első hétvégéjén ugyanolyan meleg lesz Londonban, mint Barcelonában, és a hőmérő higanyszála egészen 18 fokig fog felkúszni az időjósok szerint. Ez fantasztikus hír, a sok eső, és szélvihar után. Végre mindenki kimehet a szabadba!

Néhány hete még hó esett, azonban Anglia déli felén, már a mai, pénteki napon is érezni lehet, hogy melegszik az idő, süt a nap és „csiporognak” a madarak… De egyébként egyes helyeken állítólag csiperegnek, máshol viszont némán ülnek az ágon és csak néznek. Na, de ettől eltekintve végre egy napsütéses, meleg hétvégének nézünk elébe Angliában.

hetvege jo ido

A Met Office előrejelzése szerint a szombati napon Anglia nagy részén 13C lesz, míg Londonban 15C-ig emelkedik majd a hőmérséklet. A vasárnapi nap folyamán pedig még ennél is jobb idő várható, Anglia nagy részén 14-15C lesz, a fővárosban pedig alulról fogjuk súrolni a 20C-ot. Azon ritka alkalmak egyike lesz, hogy a jóval délebbre lévő Madridnál is melegebb lesz Londonban.

Ez lesz idén az első alkalom, hogy a térségbe érkező melegebb légáramlatok igazán kellemes hőmérsékletet varázsolnak országszerte. Érdemes lesz kihasználni, ugyanis a jó idő nem lesz hosszú életű, mivel hétfőre a hőmérséklet újra csökken majd, sőt esőt is mondanak.

Röviden ennyi, azonban a hétfőre egyelőre nem kell még gondolni, hisz itt a hétvége, mindenki használja ki, a jó időt, aki csak teheti!      Forrás: http://www.standard.co.uk/

 [fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára