Meghalt, miután bekokainozva megpróbálta kihúzni a saját bölcsességfogát egy 29 éves anyuka Angliában 1

Egy nő meghalt nem sokkal azután, hogy kokain hatása alatt megpróbálta eltávolítani saját bölcsességfogait. A 29 esztendős Kiera Kent a saját otthonában, St Ive-ben, Liskeard közelében veszítette életét.

Meghalt, miután bekokainozva megpróbálta kihúzni a saját bölcsességfogát egy 29 éves anyuka Angliában 3

A halála körülményeinek kiderítésére indított vizsgálat során kiderült, hogy Ms. Kentnek, aki egy ötgyermekes anyuka volt, komoly fogászati problémái voltak már jóval azelőtt, hogy a végzetes estén kábítószer hatása alatt próbálta meg „megműteni magát”.

A nő halála után, a halála körülményeiről írt jelentésben az állt, hogy karcolások és horzsolások voltak láthatók Ms. Kent szájában, ami összhangban van azzal, hogy a saját bőrét is felsértette, miközben a fogát próbálta kihúzni.

A jelentősnek minősített sérülések közt volt olyan is, amely egyértelművé tette, hogy a szájába tuszkolta a kezét, miközben megpróbálta kihúzni a fogait. Az is kiderült, hogy Mrs. Kent élettársa, Liam Crabtree hívta a rendőrséget, miután elkezdett aggódni a nő rendkívül „bizarr és kiszámíthatatlan” viselkedése miatt.

Halálának okát hivatalosan a kokainhasználatot követő akut viselkedési zavarként írták le, ami feltehetőleg súlyosbította Mrs. Kent szervezetének kémiai egyensúlyhiányát, ami végzetes következményekkel járt. A vizsgálat során a halottkém felolvasta a rendőrségi jelentést, amely szerint Ms. Kent és Mr. Crabtree a nő halála napján vendégeket hívtak át a házukba grillezni.

A kokain elfogyasztása után Ms. Kent felment az emeletre. Mr. Crabtree akkor kezdett aggódni, amikor már hosszabb ideje nem került elő, így utána ment, hogy megnézze, jól van-e és az ágyon fekve talált rá, körülötte pedig vérfoltok voltak mindenhol.

Crabtree úr ekkor hívta a rendőrséget, akik rövidesen megérkeztek és mentőt hívtak, amely állítólag elég sokat késett. A rendőrök ezután megbilincselték Kent kezét, hogy megakadályozzák, hogy még több kárt tegyen magában. Amikor ezt követően a nőnek leállt a légzése, a rendőrök körülbelül 30 percig próbálták újraéleszteni, a mentők csak ezt követően értek oda, és addigra már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette.

A cornwalli halottkémsegéd, Guy Davies a következőkkel egészítette ki a látottakat: „[A rendőrök] Kierát nagyon súlyos állapotban találták meg, csupa vér volt, a kezei sérültek és vörösek voltak, miután a szájába erőltette őket. A rendőrség emberei keményen küzdöttek, hogy megpróbálják megmenteni az életét. Sajnálatos módon azonban már nem volt mit tenni.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után