Meghalt egy utas az egyik angliai repülőjáraton 1

Egy brit utas életét vesztette szívrohamban, az egyik Londonból Lisszabonba tartó repülőjáraton, derült ki a keddi nap folyamán, alig pár hónappal azután, hogy a Ryanair egyik gépén is életét vesztette egy idős férfi.

Meghalt egy utas az egyik angliai repülőjáraton 3

Az egyébként 71 éves férfit út közben egyszer csak eszméletlenül találták meg a TAP Air gépén, amely ezt követően kényszerleszállást hajtott végre a spanyol, északnyugat-spanyolországi Santiago de Compostela nevű repülőtéren.

A mentők a leszállás után azonnal a gép fedélzetére siettek, és megpróbálták újraéleszteni a férfit. Sajnos azonban az orvosok minden erőfeszítése ellenére május 6-án este 21:30 körül a szóban forgó utast halottnak nyilvánították.

Egyelőre hivatalos szakértői véleményt nem tettek közzé annak kapcsán, hogy mi okozta a férfi halálát, de gyaníthatóan szívrohama volt.

Tavaly szintén meghalt egy férfi a Ryanair Manchesterből Spanyolországba tartó egyik repülőjáratán egy családi nyaralás közben. A 84 éves férfi fiával és unokáival utazott épp, amikor szívrohamot kapott.

A személyzet elsősegélyben részesítette a férfit és az orvosi szakképzettségű utasokat pedig arra kérték, hogy azonnal jöjjenek segíteni, ha tudnak. Egy nővér meg is próbált segíteni, de akkor a férfinak már nem volt pulzusa.

Kényszerleszállásra kényszerült a Ryanair Malagába tartó járata is, miután a 84 éves nagypapa nagyjából egy órával a Manchesterből induló utazás után már nem volt magánál.

A személyzet megkezdte az elsősegélynyújtást, és orvos és egy nővér is odasietett, és 25 percig szívmasszázst adtak a férfinak, valamint defibrillátort is használtak, hogy megpróbálják újraéleszteni. A kapitány a franciaországi Nantes repülőterén tette le a gépet, ahol azonban sajnos a férfit az érkezést követően halottnak nyilvánították.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után