Meghalt egy gyönyörű brit anyuka alig pár nappal egy szépészeti beavatkozás után 1

Meghalt egy gyönyörű brit nő és egyben egy háromgyermekes anyuka, nem sokkal azután, hogy egy szépészeti beavatkozáson esett át Törökországban.

Meghalt egy gyönyörű brit anyuka alig pár nappal egy szépészeti beavatkozás után 3

A mindössze 26 éves Demi Agoglia alig néhány nappal a brazil fenékfeltöltő műtétje után mellkasi fájdalmakra kezdett panaszkodni, és nem sokkal ezek után pont azon a napon halt meg, amikor haza kellett volna térnie a Greater Manchester területén lévő Salfordba. A csütörtöki műtétet követően a nő épp visszafelé tartott az isztambuli klinikára egy ellenőrzésre, amikor váratlanul szívrohamot kapott a taxiban.

Demit a párja, Bradley Jones kétségbeesetten próbálta újraéleszteni, és a nőt azonnal az intenzív osztályra szállították, miután rosszul lett, de hétfőn sajnos meghalt. Demi, akinek legfiatalabb fia mindössze hét hónapos, feltehetően szívinfarktusok sorozatát szenvedett el, amelyet úgy tudni, hogy a zsírembólia okozott. Törökországba repült a műtétet ugyanis ott végezték el rajta, annak ellenére, hogy korábban már volt ott egy „balul elsült” fogászati beavatkozása és egy másik műtéte is, ami nem a legjobb eredménnyel zárult.

A nő bátyja, Carl elmondása szerint családja és élettársa megpróbálta rávenni Demit, hogy ne csináltassa meg a műtétet – és figyelmeztettek mindenkit, aki Törökországba megy műtétre, hogy ne tegye.

A 37 éves Carl azt mondta a The Sunnak: „Tragikus, ami történt. Egyszerűen teljesen le vagyunk sokkolva. Elment Isztambulba, hogy megcsináltassa azt a műtétet. Korábban elment a fogait megcsináltatni. Senki sem akarta, hogy kimenjen és megcsináltassa, de ő egyike azoknak az embereknek, aki csak azért is megy. A párja még mindig kint van, az apja pedig most repült ki, hogy vele legyen.”

Meghalt egy gyönyörű brit anyuka alig pár nappal egy szépészeti beavatkozás után 4

„Ha valaki azon gondolkodik, hogy Törökországba repüljön műtétre, azt mondanám, hogy ne csinálja. Még a barátja sem akarta, hogy megtegye. De ő 26 évesen úgy döntött, hogy majd ő tudja. Az anyja sem akarta, hogy kimenjen. Azt mondták nekünk, hogy a barátjának szívmasszázst kellett végeznie rajta egy taxiban. Úgy gondoljuk, épp visszamentek a klinikára kivizsgálásra, és a nő összeesett a klinikára menet. Taxiba ültek a párjával. Valami történt a taxiban. Nem kapott levegőt. Szívmasszázst kellett csinálnia. Nem tudom, hogy megérkeztek-e és a kórházban halt-e meg. Ez homályos. Nem ismerjük a pontos részleteket.”

„Csak 26 éves volt, nem kellett volna meghalnia. Bár ne csinálta volna. Soha nem lett volna szabad megtennie. Három fiatal gyereket hagyott hátra. A két idősebb gyermeke az apjukkal volt, és nekik még csak most mondták el mi történt. Van egy hét hónapos kisbabája is.”

Meghalt egy gyönyörű brit anyuka alig pár nappal egy szépészeti beavatkozás után 5

Demi húga, Georgina egy érzelmes posztot osztott meg a TikTokon: „Tegnap elvesztettem a nővéremet. Nagyon hiányzol Demi. Semmi sem tűnik többé valóságosnak. Hogy mehettél így el. Csak hallani akarom, ahogy kiabálsz, semmi sem lesz már ugyanolyan nélküled, szeretlek, Demi x.”

A brazil fenékfeltöltés (BBL) olyan műtét, amelyben az orvos a zsírt a hasról, a csípőről, a hát alsó részéből vagy a combokból viszi át a fenékbe. Az eredmény egy homokóra formájúbb alak, nagyobb fenékkel. Kisebb derekat is eredményezhet, ha a zsír a hasból vagy a hát alsó részéből származik. Sajnos azonban nem veszélytelen műtét és nem ez az első haláleset.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után