Meghalt egy csomagszállító futár Nagy-Britanniában, miután saját autójával gázolták el 1

Egy csomagszállító sofőr, akit elütöttek a saját kisteherautójával, miután azt ellopták tőle, a kórházban sajnálatos módon belehalt a sérüléseibe.

Meghalt egy csomagszállító futár Nagy-Britanniában, miután saját autójával gázolták el 3

Az 54 éves Mark Lang súlyos sérüléseket szenvedett a március 28-i cardiffi ütközésben, amelyet követően őt a walesi University Hospital kórházba szállították. Nemrégiben a dél-walesi rendőrség közleményt adott ki, amely szerint a férfi sajnálatos módon meghalt.

Társa köszönetet mondott a segélyszolgálatoknak, hogy mindent megtettek a megmentéséért, és az elhunytról úgy nyilatkozott, hogy „egy jó ember volt, tele szeretettel”. Mr. Lang, a Cyncoed munkatársa csomagokat kézbesített épp a Laytonia Avenue-n, Cathaysben, Cardiff területén nem sokkal az végzetes incidens előtt.

A hírek szerint saját fehér furgonjával gázolták el a North Roadon, miután állítólag azt 12:49 körül ellopták. Lang úr élettársa, akit nem neveztek meg a rendőrség által közzétett közleményben, azt mondta:

„Nehéz szavakba önteni, hogy mit érez most bármelyikünk is. Nem hiszem, hogy valaha is túltesszük magunkat valami ilyen brutális és végső soron értelmetlen dolgon. Köszönetünket fejezzük ki ugyanakkor az összes segélyszolgálatnak, akik mindent megtettek, hogy visszahozzák őt, a helyszínen lévő embereknek, akik összegyűltek a helyszínen és segítséget kértek, valamint a Heath személyzetének, akik gondoskodtak arról, hogy az utolsó napjai kényelmesen teljenek.”

Az elhunyt Mr. Lang társa azt mondta, hogy szívmelengető volt látni az ismerősök sok szeretetét és támogatását, beleértve a “barátokat, kollégákat, régi csapattársakat, valamint az ügyfeleket és kutyáikat”.

„Elárasztottak minket a szép szavak, és a kedves üzenetek. Mark jó ember volt, tele szeretettel. A hajnali órákban távozott el úgy hogy az egész családja ott volt körülötte. Békésen. Nyugodtan. Szeretetben. Nagyon fog hiányozni.”

A 31 éves aberdarei Christopher Elgifari, aki a férfi halálát okozta korábban gyilkossági kísérlet miatt már állt a Cardiff-i Koronabíróság színe előtt. Elgifarit előzetes letartóztatásba helyezték, legközelebb májusban áll majd a bíróság elé az ügy kapcsán.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után