Meghalt egy 36 éves férfi, akit „túszul ejtettek, majd megkínoztak” Nagy-Britanniában 1

Nemrégiben nyilvánosságra hozták a férfi nevét, akit az értesülések szerint „elraboltak és megkínoztak”, majd sorsára hagyták félholtan a skóciai otthonában.

Meghalt egy 36 éves férfi, akit „túszul ejtettek, majd megkínoztak” Nagy-Britanniában 3

Alan Lawsont brutális támadás érte a hétvégén, és a szörnyű megpróbáltatásokról készült videókat a hírek szerint még meg is osztották a Snapchaten. Az ayrshire-i Saltcoatsból származó 36 éves férfi kedden a kórházban sajnálatos módon belehalt a sérüléseibe.

Támadója vélhetően túszul ejtette és fogva tartotta, és ezalatt az idő alatt súlyos sérüléseket okozott neki, amelyek végül a férfi halálához vezettek – írja a Daily Record. A többek közt a közösségi médiában egy ideig terjesztett sokkoló felvételeken egy férfi dicsekszik azzal, hogy milyen durván elbánt vele, és azt állította, hogy Alan egy szoba padlóján fekszik csurom véresen.

Meghalt egy 36 éves férfi, akit „túszul ejtettek, majd megkínoztak” Nagy-Britanniában 4

A képeken vérfoltos ruhák és ágynemű is láthatók az áldozat mellett. A rendőrség szerint Alant a Largs-i Alexander Avenue egyik ingatlanjában támadták meg, és a történtek után most gyilkossági ügyben nyomozást indítottak.

Ally Semple nyomozó főfelügyelő, a Skóciai Rendőrség fő nyomozócsoportjának tagja a következőket mondta: „Részvétünk Lawson úr családjának és barátainak és igyekszünk támogatni őket ebben a nagyon nehéz időszakban.”

„Úgy gondoljuk, hogy ez egy célzott támadás volt, de létfontosságú, hogy megtudjuk, pontosan mi történt Alannal, és a nyilvánossághoz fordulok segítségért. Szeretnénk pontosan tudni, hogy merre járt február 3-án, szombaton és február 4-én, vasárnap, és kideríteni, kivel találkozott.”

„Hátha van valaki, aki látott valami gyanúsat Largsban, az Alexander Avenue környékén. Azt is tudjuk, hogy Alan a New England Roadon, Saltcoatsban volt február 4-én, vasárnap este. Hátha ott látta valaki…”

Meghalt egy 36 éves férfi, akit „túszul ejtettek, majd megkínoztak” Nagy-Britanniában 5

„Ha bárkinek vannak olyan kamerafelvételei ezekről a területekről, ami segítheti a nyomozás menetét, vagy bárki úgy gondolja, hogy bármilyen információval rendelkezik a történtek kapcsán, bármilyen jelentéktelennek is gondolja azt, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.”

“A területen egy ideig fokozott rendőri jelenlét lesz tapasztalható, és bárki, akinek aggodalma vagy információja van, beszélhet a járőrökkel.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után