Meghalt egy 1 éves kisbaba, miután kiesett egy panel 7. emeletéről Angliában 1

Meghalt egy alig egy éves kisfiú, aki kizuhant az ablakból egy panelház hetedik emeletéről.

Meghalt egy 1 éves kisbaba, miután kiesett egy panel 7. emeletéről Angliában 3

A szörnyű baleset a nyugat-yorkshire-i Leeds városában történt, nem sokkal 13 óra után szombaton – erősítette meg nemrégiben a helyi rendőrség. A fiút a kiérkező mentők kórházba szállították ugyan, de nem sokkal később belehalt a sérüléseibe, mivel az orvosok az életét már nem tudták megmenteni.

A nyomozók most azt próbálják kideríteni, hogy pontosan mi történt a tragédiát megelőző percekben, mi vezethetett oda, hogy a gyermek kizuhant az épületből.

A nyugat-yorkshire-i rendőrség tájékoztatása szerint a rendőröket 13:25 körül riasztották a Saville Greennél lévő helyszínre.

Meghalt egy 1 éves kisbaba, miután kiesett egy panel 7. emeletéről Angliában 4

A rendőrség közleménye szerint az esetet „váratlan halálesetként” kezelik, egyelőre gondatlanságról vagy bármiféle szándékosságról nem volt szó. A nyomozás azonban még a kezdeti stádiumban van.

„Arra kérjük az embereket, hogy vegyék figyelembe milyen nehéz élethelyzeten megy most keresztül ez a család és tartsák tiszteletben a magánéletüket.” – nyilatkozta a rendőrség egyik szóvivője az incidenst követően.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után