Még úszni sem tudott a tengerben megerőszakolt lány, akit úgy támadtak meg Angliában, hogy közben emberek százai voltak a parton – kiderültek a részletek 1

Egy 15 éves lányt berángattak a mélyebb vízbe és megerőszakoltak a tengerben egy forgalmas tengerparton Angliában – hangzott el a bírósági tárgyaláson nemrégiben, melynek során újabb részletek láttak napvilágot a támadásról és annak közvetlen előzményeiről.

Még úszni sem tudott a tengerben megerőszakolt lány, akit úgy támadtak meg Angliában, hogy közben emberek százai voltak a parton – kiderültek a részletek 3

A walsalli Gabriel Marinoaica bíróság elé állt, és azzal vádolják, hogy a mélyebb vízbe rángatta a számára ismeretlen lányt és megtámadta. Állítólag a szájára tette a kezét, és megerőszakolta, miközben az egész partszakasz tele volt emberekkel, 2021. július 18-án.

Ellie Fargin, ügyész azt mondta, hogy az áldozat barátaival a tengerben volt a dorseti strandon, amikor elkezdett labdázni egy másik csoporttal a vízben. Miután két barátja visszament a partra, ő elment visszahozni a labdát, amikor azt elrúgták kicsit messzebbre, amikor a vádlott felkapta őt – mondta Ms. Fargin.

Elmondta, hogy Marinoaica, a West Midlands-i Darlastonból, először nem volt hajlandó visszaadni a labdát, de végül megtette, amikor a lány másodszor is megkérte. A vádlott megkérdezte a nevét és az életkorát, majd azt mondta, hogy Dabbynek hívják, és birminghami származású. „A vádlott ekkor megragadta a lány karját, és beljebb rángatta a mélyebb vízbe. Már nem ért le a lába. Azt mondta a vádlottnak, hogy azonnal engedje el, de a férfit ez nem érdekelte.” – hangzott el a tárgyaláson.

Azt mondta, hogy a vádlott ezután megkérdezte tőle, hogy akar-e „egy menetet”, vagyis szexelni, amire a lány azt válaszolta, hogy nem akar. Az elmondások alapján a vádlott ezután fogdosni kezdte, megcsókolta és megharapta a nyakát, majd megerőszakolta, ami olyan egy percig tartott, ekkor ugyanis valaki odaért, hogy segítsen.

A lány azt mondta, nem tudott sikoltozni, mert Marinoaica a szájára szorította a kezét.

Ms. Fargin így nyilatkozott: „Bevitte a mélyebb részre, ahol kevésbé tudott ellenállni, még úszni sem tudott, lehet, hogy ezt pont nem tudta, de azt viszont tudta, hogy ott már nem ért le a lány lába. És miért tette ezt az egészet? Így azt tehette, amit csak akart. A lány nem egyezett bele, és ő tudta ezt, de egyszerűen nem érdekelte.”

Az ügyész elmondta, hogy az áldozat később elmondta a családjának, és ők értesítették a rendőrséget. Marinoaicát 11 hónappal később letartóztatták, és a lány bikinijében talált sperma megegyezett a DNS-ével.

A vádlott azt mondta a rendőrségnek, hogy a lány „jött oda hozzá és megcsókolta”, és megkérdezte, honnan való, ő pedig azt mondta, Romániából. Azt mondta, hogy a nő szexuális tevékenységet kezdeményezett vele, és megkérdezte tőle, hogy akar-e szexelni.

Az ügyész hozzátette, hogy a férfi úgy mesélte a történetet, hogy a lány „a lábait a dereka köré fonta, és öt-tíz percig tartott az aktus”. Marinoaica tagadja az ellene felhozott vádakat, és a tárgyalás tovább folytatódik.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után