Kismamáknak is 13. héttől..
A telefonszámom: 07873 763338
Teljes testmasszázs: 60 perc £35
Teljes testmasszázs: 90 perc £45
Teljes testmasszázs: 120 perc £55
Hátmasszázs: 45 perc £30
Arcmasszázs: 25 perc £20

Egy kis extra akció! Időt, energiát spórolhatsz kényelmesen, mert házhoz megyek kiszállási költség nélkül (Londonban, 4-es zónáig). Azon kívül megállapodás tárgya, mert plusz költség és plusz idő.
(A MASSZÁZSÁGYAM VISZEM!:) ) A hét minden napján, hétvégén is, reggeltől estig. Álljatok össze minimum ketten és kérjetek egy-egy 90 perces vagy 120 perces testmasszázst, és kaptok 10% kedvezményt.  Írj, vagy hívj nyugodtan, mindig elérhető vagyok, ha éppen nem masszírozok.

Megtaláltok Croydonban is a BeautyGarden szépségszalonban. Nem csak egy masszázsra vágysz, és szeretnél magadra egy kis Én időt szánni, egy profi sok éves tapasztalattal rendelkező csapat által szép környezetben, akkor keress bátran. Masszázs, kozmetika, műköröm. Lehet ennél kényeztetőbb napod?  Szánj magadra egy kis időt, szépülj, kapcsolj ki.  Masszázs időponttal kapcsolatban keress engem, vagy bejelentkezhetsz a szalonban is, ebben az esetben hivatkozz rám, kérlek.  Még vannak elérhető szabad időpontok a szalonban.
https://www.facebook.com/beautymassagenailslashes/
Lumbágó, becsípődés, lapockafájdalom, beállt a nyakad? Egyéni technikával kiropraktikával, kimozgatással könnyebben regenerálódsz.
Egyénileg testre szabott, attól függően, kinek milyen panasza van.
Az ayurveda az alap, ezt kombinálom más technikákkal, (GYÓGY, SVÉD, AYURVEDA YOGA, ahol szükséges gyógytornász elemekkel), mivel sok a hát és gerinc problémás, amihez szükséges az erősebb masszázs. Aki a lágyabb masszázst kedveli, annál könnyebb fogásokat alkalmazok, felfrissülni szeretnél, akkor is várlak szeretettel.