Már több mint 8 millió Ft (17 000 GBP) gyűlt össze a szavazni vágyó angliai magyarok számára – így áll most a gyűjtés 1

Egy szuper kezdeményezés keretein belül pénzgyűjtés folyik a szigetország területén élő magyarok számára, hogy lehetőleg mindenki, aki szavazni szeretne, eljuthasson valamelyik szavazóhelyiséggel rendelkező városig. Tekintsétek meg, hogy áll a gyűjtés és ha úgy érzitek, járuljatok ti is hozzá akár csak egy kis összeggel is az ügy sikeréhez.

Már több mint 8 millió Ft (17 000 GBP) gyűlt össze a szavazni vágyó angliai magyarok számára – így áll most a gyűjtés 3

A Diaspora Aid lelkes civil csapata egy nagyon fontos társadalmi ügyet karolt fel, amely rengeteg Magyar embert érint. Amikor a magyarnál alig nagyobb bolgár diaszpóra szavazott tavaly novemberben Nagy-Britanniában, akkor őket 135 helyen várták urnákkal. Az angliai magyaroknak mindösszesen 3 város jutott. Mivel úgy érezték, hogy ezek nem egyenlő feltételek, ezért a Diaspora Aid csapata úgy döntött, hogy a nehéz helyzetben lévők százai számára fogja költségtérítésekkel gördülékennyé, elérhetővé és költségmentessé tenni a szavazást.

“Kedves Támogatóink, Barátaink! Rövidesen lezárul a “Segitsetek szavazni” vagy “Help us vote” projekt adománygyűjtő szakasza, jövő héten megkezdődik a költségtérítési előregisztráció. A Diaspora Aid civil csapata készen áll arra, hogy a lehető legnagyobb számú Egyesült Királyságban élő magyart támogassa és segítse a szavazás során, köszönhetően a Ti adományaitoknak.

Különösen nagy hálával köszönjük a támogatásotokat egy olyan időben, amikor a mi gondjainknál sokkal nagyobb problémákkal szembesül az egész civilizált világ. Biztosíthatunk benneteket, hogy minden egyes forint közvetlenül járul majd hozzá egy igazságosabb, békésebb és demokratrikusabb világ megteremtéséhez április 3-án, mert sok száz ellehetetlenített magyart juttatunk el a szavazóhelyiségekig. Rengeteg diaszpórában élő szavazót sarkall tettekre a munkánk, és egyre többen keresnek minket komplett munkahelyi társaságok, akik saját szervezésű különbusszal indulnak majd szavazni – nekik is fogunk tudni támogatást nyújtani.” – olvasható a közösségi finanszírozási platformon, amelynek a felületén keresztül még mindig lehet támogatni egy pár napig a kezdeményezést.

Mostanra több, mint 17 700 font gyűlt össze, ami forintba átszámolva több, mint 8 millió Ft. Eddig közel 550 személy támogatta a „Help us vote!” projektet, aminek a sikeréhez bárki hozzájárulhat akár már egy apró 10 fontos összeggel is…    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után