Majdnem lezuhant egy kamion egy felüljáróról az alatta levő másik forgalmas útra Angliában 1

Egy teherautót szinte csak egy hajszál tartotta a felüljáró szélén lelógva, miután egy baleset miatt le kellett zárni egy forgalmas autópályaszakaszt ma reggel Angliában.

Majdnem lezuhant egy kamion egy felüljáróról az alatta levő másik forgalmas útra Angliában 3

Az incidens miatt lezárták az M1-est dél felé a leicestershire-i Lutterworth és Catthorpe között ma reggel az ütközést követően. A képeken egy teherautó látható a híd szélén lógva, aminek három kereke már gyakorlatilag a levegőben van, konténere pedig rémisztő szögben megdőlve áll a felüljáró tetején.

Úgy tűnik a képek alapján, a teherautó szinte teljesen elhagyta az utat, és csak a vezetőoldali kerekeivel „kapaszkodik”, hogy le ne zuhanjon.

A vezetőfülke ajtaja is tárva nyitva a képeken – nem meglepő módon úgy tűnik, hogy a sofőr gyorsan kimenekült az instabil helyzetben, félig oldalára dőlt járműből, de a hírek szerint ő szerencsére nem sérült meg.

Majdnem lezuhant egy kamion egy felüljáróról az alatta levő másik forgalmas útra Angliában 4

A baleset hajnali 4 óra 30 perckor történt, és a Northamptonshire-i rendőrség, valamint a National Highways emberei még órákkal később is a helyszínen voltak.

Majdnem lezuhant egy kamion egy felüljáróról az alatta levő másik forgalmas útra Angliában 5

Nemcsak az M1-est, hanem az M6-os és az A14-es összekötő utakat is lezárták, ami hatalmas káoszt okozott a kora reggeli órákban utazók számára.

Majdnem lezuhant egy kamion egy felüljáróról az alatta levő másik forgalmas útra Angliában 6

A National Highways East Midlands-i részlege szerint a nap nagy részében útlezárások lesznek érvényben az „ütközés természete és a bonyolult helyreállítási munkák” miatt.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után