Magyar nőket hozott Nagy-Britanniába és futtatott prostituáltként egy család Anglia számos pontján 1

Egy apa és két fia nemrég kapott letöltendő börtönbüntetést, miután lebuktak, hogy nőket hoznak át a szigetországba Magyarország területéről, akiket aztán arra kényszerítettek, hogy alkalmi bordélyházakban dolgozzanak örömlányokként.

Magyar nőket hozott Nagy-Britanniába és futtatott prostituáltként egy család Anglia számos pontján 3

Az 51 éves Cs. Csaba, valamint kélt fia a 31 éves Csaba és a 28 esztendős Robert prostituáltként dolgoztattak magyar nőket különböző hotelszobákban Anglia különböző pontjain, nagyjából négy éven át.

A három férfi a magyar származású nőket további „bandatagok” bevonásával hozta ki. Az őket ebben segítő női testvérpár a 42 éves R. Edit és 32 éves R. Gabriella voltak. A bíróságon elhangzottak szerint a beszervezett nőket alkalmi bordélyházakban illetve hotelszobákban futtatták, többek közt a Nottinghamben levő The Britannia Hotel-ben.

Emellett számos más helyen, például Beestonban, Netherfieldben, Derbyben, Southportban vagy épp Liverpool területén bérelgettek különböző ingatlanokat a légyottokra.

Az idősebbik Cs. Csabát nyolc év börtönre ítélte a bíróság, miután bűnösnek találták többszöri embercsempészetben és prostituáltak futtatásában.

A három férfit a tevékenységeiben segítő női testvérpár hat évet kapott hasonló vádakban való bűnösség miatt. A fiatalabbik Csaba, aki magát csak úgy nevezte, hogy “Il Capo dei Capo”, ami olaszul annyit jelent, hogy a főnökök főnöke, 13 évet kapott. Ellene a vád az embercsempészet mellett a „modernkori rabszolgatartás” volt.

Magyar nőket hozott Nagy-Britanniába és futtatott prostituáltként egy család Anglia számos pontján 4

A testvére, Robert pedig szintén nyolc évet kapott. Rajtuk kívül egy hatodik tagot, egy bizonyos V. Juliannát is bűnösnek találtak. Ő enyhébb büntetést kapott, neki két évet kell leülnie. A bíróságon elhangzottak szerint a banda 2013 és 2017 között működtette az illegális bizniszt.

„Ez az eredmény jól kiemeli, hogy az ilyesfajta bűncselekményeket a rendőrség nem veszi félvállról. Tovább fogjuk folytatni a munkánkat, és azon leszünk, hogy ne csak regionálisan, hanem országos szinten is minél több ilyen bűnbandát az igazságszolgáltatás elé állítsunk.” – nyilatkozta az ítéletet követően a felelős nyomozó.   Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás 

Megosztás