Még közel három hónap van karácsonyig, de az Oxford Streetet már feldíszítették Londonban. Ezt rengetegen nem tudták szó nélkül hagyni, ami lássuk be, nem csoda, hisz még Halloween is messze van, nem hogy szenteste.

A díszek és a karácsonyi kivilágítás egészen pontosan 84 nappal december 25. előtt kerültek fel London legnagyobb bevásárló utcájára. A nagy világító gömbök, amik minden évben kikerülnek az Oxford Street felé, idén már október 2-án fel lettek szerelve. Egyesek örültek neki, hogy az év vége „már így közeledik”, azonban a túlnyomó többség reakciója nem volt valami barátságos.

A munkások már október másodikán szorgosan rakosgatták fel a karácsonyi díszkivilágítás elemeit London belvárosában. Az arra járók pedig hitetlenkedve fotózták őket és rakosgatták fel a képeket mindenféle vicces kommentekkel a közösségi oldalakra.

„Tényleg? Az Oxford Streeten, máris? Ez komoly?” míg egy másik járókelő ezt írta róla: „A karácsonyi fények már fent vannak az Oxford Streeten, ez hamarosan maga lesz a pokol!”

„Mindössze 84 nappal korábban kerültek fel a karácsonyi fények idén! Ez igen! Ez az év legszebb része!”

„Még Halloween sincs de az Oxford Street már karácsonyi díszben. Nem semmi!”

Persze azért voltak olyanok is akik örömmel fogadták a szép dekorációt, még ha túl korán is kerültek fel. Azonban ahhoz, hogy teljes pompájában láthassuk a karácsonyi belvárost, még várnunk kell egy kicsit. Általában a díszkivilágítást novemberben kapcsolják be, egy hivatalos nyitó ünnepség keretein belül, mellyel együtt a tudatalattinkban is bekapcsol a „most már ideje jó sok pénzt költeni, mert közeledik az év vége és a karácsony” funkció is.     Forrás Hirdetőknek: [email protected]