Madárvérrel bekenve közösülő párra bukkant az erdő közepén egy nő Angliában 1

Nagyon ritka és bizarr látvány fogadott az erdő közepén egy épp arra sétáló nőt Leeds környékén, aki arról számolt, be, hogy egy pár, akik madárvérrel voltak összekenve, a semmi közepén szeretkeztek, miközben körülöttük érthetetlenül kántáló nők álltak.

Madárvérrel bekenve közösülő párra bukkant az erdő közepén egy nő Angliában 3

Egy Leeds területén élő nő a rendőrséget hívta, miután az ijesztő jelenet szemtanúja lett, miközben épp a kutyáját vitte el megsétáltatni a közeli erdőbe. A hölgy beszámolója alapján épp a Hawksworth Wood Trailnél járt, közel a Craigside Walkhoz Kirkstallnál Leeds mellett, amikor a megdöbbentő eseményt meglátta január 11-én pénteken.

A West Yorkshire-i rendőrség megerősítette, hogy néhány járőrüket kihívták a fent említett napon az erdőhöz, és ezt követően azóta járőrök ellenőrzik a területet időről időre. A kutyáját sétáltató szemtanú határozottan kijelentette, hogy nem szeretné, ha a nevét nyilvánosságra hoznák.

„Elengedtem a kutyámat, és ő azonnal beszaladt az erdő mélyére, nem messze egy tisztástól, ahol rendszerint gyerekek szoktak játszani, és gyakran sétálnak arra mások is. Eltűnt az erdő sűrűjében, és nem sokkal később kiabálásszerű hangokat hallottam abból az irányból, ezért utána eredtem. Ő egy nagy cuki szőrmók, de attól tartottam, hogy megijeszthetett valakit, ezért jobbnak láttam megnézni, hogy mi történik.” – mesélte.

Madárvérrel bekenve közösülő párra bukkant az erdő közepén egy nő Angliában 4

„Közelebb érve úgy hangzott, mintha valaki valamilyen külföldi nyelven kiabálna, de aztán ahogy közelebb értem, megláttam egy nőt, aki nagyjából a harmincas évei vége felé járhatott, amint épp egy nagy fehér ponyván feküdt.” – folytatta.

A hölgy elmondta, hogy először azt hitte, hogy a nő nem él és egy holttestre bukkant, de ahogy közelebb ment, miközben a kutyáját kereste, meglátott egy férfit is. A férfi ezek után egy madár tetemének vérébe mártotta az ujjait, majd a kezét a nő arcára helyezte, és bekente vele. A szemtanú elbeszélése szerint ezek után a két személy közösült egymással.

„Megfogtam a kutyát, és gyorsan elmentünk onnan. Ezt követően, vagy 10 perccel később, amikor visszafelé sétáltunk, találkoztam az egyik ismerősömmel, és ő elmondta, hogy ő is látta őket utána, de akkor már legalább öt másik nő, valamilyen ruhába felöltözve ott állt a szeretkező pár körül, és valami fura nyelven kántáltak.”

„Úgy döntöttünk, hogy kihívjuk a rendőröket, mert elképesztően bizarr volt, hogy annak ellenére, hogy észrevették, hogy mi is észrevettük őket, nem zavartatták magukat és tovább folytatták. Később ismét visszanéztünk, hogy még mindig ott vannak-e, és épp láttuk, amint a tunikaszerű öltözetet viselő nők a ponyvát összecsomagolják, és úgy sétálnak el a helyszínről, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna. Nagyon dermesztő látvány volt.” A rendőröket kihívták, és ki is mentek a helyszínre, de az incidens kapcsán letartóztatás nem történt.             Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után