Londont ellepték a migránsok: a magyar kormány szórólapjáról cikkezik az angol média 1

Már London is azon területek közé sorolandó, ahová nem szabad menni a menekültek miatt, állítja a magyar kormány által kiadott szórólap.

hungary-leaflet-no-go-zones

A magyar kormány rendelte el a pamfletek országos terjesztését, amelyben többek közt Londont is ún. „no go zónának” titulálták (olyan terület, ahova nem javasolt menni), mivel túl sok ott a migráns. A szórólapokon lévő információ szerint Európában több, mint 900 olyan hely található, ahova nem tanácsos menni, mivel a migránsok túl nagy számban találhatók meg az adott környéken, és ez veszélyes, mert a hatóságok nem tudják őket megfelelő felügyelet alatt tartani. A “fantasztikus” szóróanyagról az Independent írt, miután igencsak megrőkönyödhettek a szórólapok tartalmán.

Ez a kis ország szerte terjesztett szóróanyag a kormány kampányának a része, aminek a célja, hogy elutasítsák, vagy megvétózzák az EU azon tervét, hogy minden országra kvótát szabjanak meg, arra vonatkozóan, hogy mennyi menekültet kell befogadni. Október másodikán ezen okból Magyarország népszavazást is fog tartani, amin egyébként az angliai magyarok is részt vehetnek, és arról dönthetünk, hogy elfogadjuk-e az EU ezen tervét.

195463_france-police-immigration

Szijjártó Péter, külügyminiszter ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy: „Európa szerte vannak no go zónák, és mi nem akarjuk, hogy Magyarországban is legyenek ilyenek”.

A szórólap szerint egyébként vagy egy tucat no go zóna van Nagy-Britannia területén, beleértve Londont, de Southampton és Peterborough városokat is. Az ilyen állítólagos elkerülendő övezetkből a legtöbb, nem kevesebb, mint 751 db Franciaország területén található.

Szijjártó a téma kapcsán azt nyilatkozta, mentségként felhozva, hogy amúgy kedveli Londont. Ezen kívül, mint kiderült, a magyarországi brit nagykövet sem értett egyet a szórólap tartalmával, sőt kifejezetten ellenezte az ötletet.

Evan Davis, riporter, aki Szijjártót interjúvolta hiába kérdezte, hogy Szijjártóék egyeztettek-e mondjuk a brit kormánnyal, mielőtt kijelölték a térképen a no-go térképüket. A magyar miniszter az interjú során csak a kormányzati álláspontot ismételgette gépiesen, amivel sikerült is kicsit felpaprikáznia Davis-t.

bevandorlok_begyujtese05kf

Az egyik magyar oldal egyébként arra hivatkozik, hogy minden 12. másodpercben újabb menekült érkezik Európába, és ez olyan mint egy időzített bomba, mivel nem tudhatjuk, hogy hány terrorista bújik meg a menekültek közt. Az oldal szerint továbbá a kötelező beléptetési kvóta nagyjából 160 ezer migráns betelepítését jelentené Magyarországra.

Egy nemrégiben végzett közvéleménykutatás azt jósolja, hogy a magyarok 73%-a vagyis majdnem hogy négyből három elutasítaná az EU-s migráns kvótát.         Forrás: http://www.independent.co.uk/

[fblike]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után