Londoni bevásárlóközpont kellős közepén késeltek halálra egy fiatalt 1

Ki kellett üríteni a Brent Cross bevásárlóközpontot, miután egy fiatal férfit leszúrtak verekedés közben a rémült bámészkodók szeme láttára.

Londoni bevásárlóközpont kellős közepén késeltek halálra egy fiatalt 3

Halálra késeltek egy 21 éves fiatal srácot, miután kedden 18 óra 45 perc körül az északnyugat-londoni bevásárlóközpontban verekedés tört ki az egyik üzlet előtt. Az egyik rémült szemtanú elmesélte, hogy végignézte, amint az egyik fiatal kést ránt elő a dulakodás közben, és nyakon szúrja a másikat.

A verekedést végül a biztonsági őrök szakították félbe. A közösségi médiában megosztott felvételeken az is látszik, ahogy a rendőrök a vásárlókat kikísérik az épületből, valamint, ahogy egy mentőhelikopter landol az üres parkolóban.

Defibrillátort is használtak a késelés áldozatán, ahogy a haldokló a Marks and Spencers előtt feküdt – mesélték a szemtanúk közül többen is.

Az egyik tanú a Standardnak azt mondta: „Épp a sorban ácsorogtam, amikor 10–12 fiatal srác összebalhézott az M&S előtt. Gyakorlatilag mindenki, aki a környéken volt, őket bámulta. Aztán az egyik nyakon szúrt egy másik srácot… minden olyan gyorsan történt.”

„Ők csak ketten, egymással verekedtek, és a srác gondolkodás nélkül rántotta elő a kést és szúrta le a másikat, aki szinte azonnal a földre rogyott. Az emberek azonnal odarohantak, hogy segítsenek neki, miközben a többi fiatal elmenekült a helyszínről.”

Londoni bevásárlóközpont kellős közepén késeltek halálra egy fiatalt 4

Az Apple Store-ban tartózkodó biztonsági őr hozzátette: „Az összes biztonsági őr azonnal odarohant, majd megérkeztek a rendőrök is, és lezárták az egész emeletet. A rendőrség egészen a parkolóig kergette őket, mert azt hitték, hogy a támadó ott van köztük.”

Egy másik szemtanú a következőket nyilatkozta a Standardnek: „Én csak a verekedés után értem oda, és annyit láttam, hogy egy srác el van kerítve, és épp próbálták újraéleszteni defibrillátorral, szóval nyilván elég súlyos lehetett a helyzet. Egy kis kölyökképű fiatalat el is kaptak a rendőrök, aztán még több rendőr árasztotta el a helyszínt, bennünket pedig kitessékeltek az épületből.”

A helyszín közelében egy 18 éves férfit letartóztattak gyilkosság gyanúja miatt, egy második, szintén 18 évesnek vélt fiatal srácot pedig szintén letartóztattak a verekedésben való részvétel miatt.          Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után