Letért az útról és 5 embert gázolt el egy autó Londonban 1

A szemtanúk szerint olyan volt a jelenet, mint egy „mészárlás”, amikor egy Mercedes vasárnap egy csapat ember közé hajtott. Négyen kórházba kerültek a sérüléseikkel, egy áldozat pedig még mindig életveszélyes állapotban van.

bellinghamcrash3

Az autó egy falba csapódott, miután a járókelők közé hajtott egy autómosó közelében a Bromley Roadon, Bellinghamban, reggel 8 óra körül. A helyszíni képek szerint a kocsi egy bokorba gyűrődött bele teljesen a Catford buszgarázs mellett, oda érkeztek ki a mentőalakulatok. Egy 25 éves férfi válságos állapotban van, míg egy 35 éves nő, és egy másik 25 éves férfi szintén súlyos sérülésekkel van kórházban. Két másik járókelőt kisebb sérülésekkel láttak el, mondta a rendőrség.

bellinghamcrash6

Minasu Towolawi éppen a templomba tartott a családjával, amikor sikoltozást hallott az autómosó közeléből. „Odamentem, és teljes káoszt láttam, mint egy mészárlás helyszíne, olyan volt. Két férfi feküdt a hátán, egy nőt pedig éppen ülő helyzetben próbáltak magához téríteni, de nem úgy tűnt, mint aki fel fog ébredni. Mindenki csak állt, és sírt.

Sok volt a vér is mindenfelé. Az autót nem is vettem észre egy jó darabig, olyan volt, mintha lövöldözés vagy késelés történt volna.” Ms Towolawi hozzátette, hogy szerinte a sérültek az autómosó dolgozói voltak, akik várták az oda érkező ügyfeleket. Ő és a bátyja odamentek, hogy megnézzék, tudnak-e segíteni, de nem nagyon tudtak kommunikálni az ott lévő csoporttal, mivel nem igazán tudtak angolul. „Csak azt ismételgették, hogy nagyon rossz dolog történt, és tépték a hajukat. Nem tudták, mit tudnának tenni, csak sikoltoztak és sírtak.” Állítása szerint néhány férfi a vezető, egy „jól öltözött fekete férfi” után iramodott, és azt kiabálták neki, hogy „Cseszd meg! Miért kellett ezt csinálni?” Az egyik ilyen férfi a sérültek között volt, vérzett a homloka. „Borzalmas volt. Nagyon megrázó jelenet volt, mert mindenki annyira kétségbe volt esve, mindenki pánikolt, a hajukat tépték, nem tudták, mit csináljanak.”

A helyszíni fotók szerint, amikor az autó letért az útról, először áthajtott egy sor oszlopon is, mielőtt a falba csapódott volna. A jármű motorházteteje és csomagtartója is felnyílt az ütközés hatására, és a légzsákok is kinyíltak. A roncs darabjai szerteszét szóródtak a járdán. „Olyan szomorú, hogy ezen az útszakaszon mindig történik valami. Mindig van valamiféle baleset, vagy hasonló. Szívszorító jelenetek ezek, főleg mivel mi itt lakunk a közelben, és szinte mindig látjuk a saját szemünkkel.” – mondta egy szomszéd.

bellinghamcrash5

A rendőrség azt mondta, a sofőrt még a helyszínen őrizetbe vette egy éppen arra járó, szolgálaton kívüli rendőr. Ezután letartóztatták súlyos testi sérüléseket okozó gondatlan vezetés vádjával. Szintén megvádolták azzal, hogy ivott, mielőtt kocsiba szállt. Ezután őt is kórházba szállították fejsérülésekkel. Az utat egész reggelre lezárták, amíg a rendőrség helyszínelt. Fotókon látszott, ahogyan az összeroncsolódott autót valamivel később elszállították a helyszínről, miután megtisztították a környéket. A nyomozók még vizsgálódnak az ügyben.  Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után