A leszállópályán az utasok szeme láttára kakkantott a Ryanair brit utasa 1

Egy brit származású kiránduló utas „csinos kis büntetésben” részesült, miután olyat tett, amire kevesen szánnák el magukat, de hát mit is lehetne ilyenkor mondani, mint hogy a szükség nagy úr.

ryanair1410a

Az történt ugyanis, hogy David Sharp, egy 68 esztendős úriember, a gép landolását követően arra a felismerésre jutott, hogy a WC már minden kétséget kizáróan túl messze van ahhoz, hogy időben elérje. Így hát fogta magát és a gépről való leszállás után a kifutópálya szélére rohant, letolta a nadrágját és az aszfalt melletti salakon „kézbesítette a csomagot” az anyatermészetnek.

Miután könnyített magán, laza könnyedséggel folytatta útját a kijárat felé, mintha mi sem történt volna. A jelenetet a Ryanair Manchesterből induló járatának vagy 50 utasa és a repülő legénysége is végignézte, az olaszországi Brindisi reptéren.

A férfit nemsokkal a tiltott kakkantás után a rendőrség emberei megállították a repülőtér területén és kikérdezték az esettel kapcsolatban, majd szabadon engedték. A kínos incidens egyébként néhány nappal ezelőtt, szeptember 30-án történt.

BRINDISI, ITALY - NOVEMBER 2007: An aerial image of Brindisi International Airport, Brindisi (Photo by Blom UK via Getty Images)
BRINDISI, ITALY (Photo by Blom UK via Getty Images)

Mr. Sharp azonban nem úszta meg ennyivel, ugyanis a rendőrök kicsit később ismét a férfi nyomába eredtek és Lecce városában érték utól, a Casa Barocco nevű motelben, ahol éppen egyik barátjával tartózkodott.

Az idősebb úr nem úszta meg olcsón a dolgot, sőt minden bizonnyal ez lett élete legdrágább pottyantása, ugyanis a rendőrök egy közel £3,000-os bírsággal „lepték meg”. Az indok a reptéren elkövetett tette volt, ami bőven kimerítette a közszeméremsértés fogalmát.

A reptéri rendőrség parancsnokhelyettese annyit nyilatkozott az ügy kapcsán, hogy Mr. Sharp finoman szólva is „nem tűnt szomjasnak”.     Forrás: standard

 [fblike]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után