Leszakadt egy szórakozóhely galériájának a padlója Londonban: 8 embert kellett kimenteni a romok közül 1

Hordágyakon hordták ki az embereket a baleset helyszínéről, amikor beomlott a galéria egy hackney-i bárban. Több sérültet is kórházban ápolnak a történtek után.

Leszakadt egy szórakozóhely galériájának a padlója Londonban: 8 embert kellett kimenteni a romok közül 3

A szemtanúk többen is arról számoltak be, hogy egy hatalmas reccsenést hallottak, majd rögtön ezt követően a félemelet hirtelen beomlott szombat este a Two More Years nevű helyen a Roach Roadon, Hackney Wickben. A mentőknek összesen 13 embert kellett ellátniuk, közülük hárman szenvedtek súlyos sérüléseket. A londoni mentőszolgálat jelentése szerint négy embert kellett kórházba szállítani súlyosabb sérülésekkel.

A Londoni Mentőszolgálat (LAS) közölte, hogy számos egységet küldött a helyszínre a Roach Roadra, és a személyzet a betegeket a helyszínen látta el. A Fővárosi Rendőrség szóvivője azt mondta, hogy a Londoni Mentőszolgálat 16:47-kor hívta őket, egy kocsma épületének részleges összeomlása miatt.

Egy férfi, aki a helyszínen tartózkodott a baleset pillanatában, a következőket mondta a PA hírügynökségnek: „Csak egy nagy recsegő zaj hallatszott, és elkezdett szállni a por. Én és a barátom oldalra rohantunk, majd az egész pillanatok alatt összeomlott.”

Leszakadt egy szórakozóhely galériájának a padlója Londonban: 8 embert kellett kimenteni a romok közül 4

A férfi azt mondta, szerencse, hogy nem ültek többen közvetlenül a galéria alatt, ami leszakadt. A Two More Years szóvivője a következőket mondta: „Ma délután 5 óra körül összeomlott a galéria a helyszínünkön. Szerencsére senki sem szenvedett súlyos sérüléseket. Ez sajnos egyben azt is jelenti, hogy a hely egyelőre zárva marad, és minden vacsora- és partifoglalást törölnünk kell. Bővebb információval szolgálunk majd, amint az a rendelkezésünkre áll.”

A szemtanúk elmondása alapján a sérültek többségén vágások és zúzódások voltak megfigyelhetők, de szerencsére semmi komoly. Voltak páran azonban, akiket hordágyon hoztak ki a romok közül, és több sérültet kórházba is kellett szállítani.

A londoni tűzoltóság parancsnoka, Sacha Clement, aki a helyszínen tartózkodik, elmondta: „A tűzoltók szisztematikusan átvizsgálták az épületet, és összesen nyolc embert mentettek ki belülről. Többen Csapdába estek a galéria állva maradt részén, őket a tűzoltók egy létra segítségével hozták le onnan. A mentők sok embert a helyszínen elláttak és néhányat pedig kórházba szállítottak.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után