Lelőttek, majd halálra késeltek egy fiatalt az utcán Kelet-Londonban 1

A londoni rendőrség nyomozást indított egy banda után, akik egy fiatal srácot lelőttek, és halálra késeltek egy rajtaütésszerű támadás során a brit fővárosban.

Az áldozatra, aki a hírek szerint egy a húszas éveiben járó fiatal srác volt, több különböző sérüléssel a testén találtak rá a helyszínre kiérkező rendőrök. A támadás London városán belül Newham területén, Manor Parknál történt, valamikor nem sokkal este 9 óra után.

Lelőttek, majd halálra késeltek egy fiatalt az utcán Kelet-Londonban 3

Amikor a helyszínre siető mentősök megérkeztek, a fiú még életben volt, de hiába küzdöttek az életéért és próbálták ellátni a sebesüléseit, sajnos nem sokkal később a tett helyszínén belehalt a sérüléseibe. A rendőrség jelentése alapján, amikor rátaláltak, késtől és lőfegyvertől származó sérülés is volt a testén. Szomorú, de alig több, mint három hónap leforgása alatt, 2019-ben már ez volt a 36. gyilkosság London területén.

Lelőttek, majd halálra késeltek egy fiatalt az utcán Kelet-Londonban 4

Az egyik szemtanú elmondása szerint, aki a közeli mecsetből jött éppen kifelé, egy csapat fiatal futott épp el a helyszínről, és látta őket beszállni egy autóba, ami utána gyorsan elhajtott a helyszínről.

„A barátom szerint olyan volt mintha egy szervezett rajtaütés lett volna. Mire én is közelebb értem már a rendőrök és a mentők is odaértek, és szívmasszázst alkalmaztak a srácon. Egy fiatal fiú ült mellette a földön, aki nem lehetett több 15-nél, és sírt. Amikor a rendőrök kérdezgetni kezdték, hogy mi történt, ideges lett. Az egyik barátom, aki kicsit hamarabb jött ki az épületből, látta az elkövetőket, akik elrohantak és a bokrok mögött bujkáltak, amíg egy kocsi nem jött értük, ami felvette őket, majd elhajtott.” – mesélte az egyik szemtanú.

A környékbeli CCTV kamerák rögzítették a támadókat, akik minden bizonnyal négyen voltak. Alig pár másodperccel a rendőrök kiérkezése előtt sikerült elhagyniuk a helyet. A rendőrség nagy erőkkel kutatott nyomok és az elkövetők után a környéken az este folyamán, de egyelőre eredménytelenül. Letartóztatás egyelőre mg nem történt az ügy kapcsán.

Egy másik szemtanú azt is elmesélte, hogy a srác a nyílt utcán feküdt, miközben a mentősök próbálták újraéleszteni, majd egy nagy fehér lepedővel takarták le a testét. „Rettentő szomorú látvány volt. Ezen a környéken nem szokott ilyesmi történni.” – mesélte. Nem sokkal később az áldozat több családtagja és barátja is a helyszínre érkezett, azonban ők annyira zaklatott állapotban voltak, hogy nem sikerült velük beszélnie még a rendőröknek sem.

Elképesztően sok a késelés London utcáin az utóbbi időben. A mostani támadás előtti alig 24 óra leforgása alatt 5 másik embert késeltek meg, akiknek szerencsére nincsenek életveszélyes sérülései. Hátba szúrtak egy a hatvanas éveiben járó bácsit, majd alig 2 órán belül hasba szúrtak egy 39 éves másik személyt. Mindössze néhány órával korábban pedig 12 percen belül 3 tinédzsert szurkáltak össze Chingfordban. Szerencsére az ezekért a támadásokért felelős személyeket már el is fogta a rendőrség.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után