Belehalt sérüléseibe egy férfi, akit Liverpool egyik utcáján hátba lőttek szombat éjjel.

lelőttek egy férfit liverpoolban

Az áldozatot a Smithdown Road és a Holmes Street kereszteződésénél lőtték hátba. A helyszínre érkező rendőrök próbálták életben tartani a férfit a mentősök megérkezéséig, de nem sokkal azután, hogy a mentők megérkeztek vele a kórházba, belehalt sérüléseibe.

A helyi rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi a tettest, és eközben a Smithdown Road egy részét lezárták a helyszínelés miatt. A környéken lakókat várhatóan részletesen ki fogják kérdezni, hátha láttak, vagy hallottak valamit.

„A nyomozás még nagyon korai szakaszában van, jelenleg mindenkit kikérdezünk, aki láthatott, vagy hallhatott valamit, hátha közelebb visz bennünket az indíték vagy a tettes kilétének megfejtéséhez. Kérünk mindenkit, hogy bármilyen információja van az eset kapcsán, keressen meg bennünket, mert lehet, hogy számára az, amit tud, nem tűnik fontosnak, de nekünk lehet, hogy sokat segít vele.” – mondta az ügy kapcsán Karen Cummings nyomozó.

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-merseyside-31239282